Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 21:30 ο Κώστας Θωμαΐδης παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ της Αθήνας τη μουσική παράσταση «Τραγούδια της Νύχτας».

«Τραγούδια αγαπημένα, που μαζί τους χρόνια τώρα πορευόμαστε. Γιατί στην αγκαλιά της νύχτας και των τραγουδιών της όλα χωράνε. Τα τραγούδια της νύχτας είναι το soundtrack των ονείρων μας.»

Κώστας Θωμαΐδης, τραγούδι-μαντολίνο-κιθάρα

Γιάννης Τσόλκας, πιάνο

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24) και θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO.

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 15€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Λίγα παραπάνω λόγια για τη μουσική παράσταση

«Τραγούδια της Νύχτας»

«Τραγούδια που τρέφονται με μήνες και τρέφουν τα όνειρά μας»

Η νύχτα είναι πολυτραγουδισμένη. Με φεγγάρι η με αστέρια. Όταν ο έρωτας σε απογειώνει η σε προσγειώνει ανώμαλα. Η νύχτα, μητέρα αμέτρητων τραγουδιών. Αρκεί μια ματιά στο φεγγάρι, ένα άγγιγμα, ένα βλέμμα, μία μνήμη και γεννιέται ένα τραγούδι. Τα αστέρια γίνονται τραγούδι που φωτίζει τη νύχτα με ήχους φτιαγμένους από τα όνειρα μας. Κοιτάς το φεγγάρι και το τραγουδάς. Σκέψου πόσες ματιές εκείνη τη στιγμή διασταυρώνονται στη θωριά του. Η παράσταση μας, γεμάτη θύμισες μοναδικών στιγμών, ονείρων, συναισθημάτων που αγκαλιάζουν τα τραγούδια. Τραγούδια αγαπημένα, που μαζί τους χρόνια τώρα πορευόμαστε.  Γιατί στην αγκαλιά της νύχτας και των τραγουδιών της όλα χωράνε. Τα τραγούδια της νύχτας είναι το soundtrack των ονείρων μας.

Διαβάστε ακόμα:

Κυριακή πρωί στο «Μέγαρο» – Beethoven Lives Upstairs | 23 Φεβρουαρίου, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Five To One: A Live Tribute to The Doors – Κύτταρο Live, 5 Μαρτίου

Berlioz και Wagner: για τον έρωτα… Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο «Μέγαρο»

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook