Του Αιρετού στο ΚΥΣΠΕ Νίκου Φασφαλή

Σας ενημερώνω ότι στις 25 Φεβρουαρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα  12:30, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας συνεδρίαση του Κ.Υ.Σ.Π.Ε με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:  

1.«Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών, Στελεχών Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

2.«Εξέταση αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη σε διοικητικές θέσεις για σοβαρούς λόγους υγείας, μέσω Ε.Σ.Κ. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης (από αναβολή)»

3.«Εξέταση αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη / απόσπαση σε διοικητικές θέσεις, μέσω Ε.Σ.Κ. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης (από αναβολή)»

4.«Εξέταση αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. σε δομές Ειδικής Αγωγής (εξέταση προσόντων Ειδικής Αγωγής, αμφισβητούμενες αιτήσεις κ.λπ.) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

Την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει επίσης η Επιτροπή για το θέμα των αλλαγών του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τις υπηρεσιακές μεταβολές των Εκπαιδευτικών.

Για οποίες εξελίξεις υπάρξουν θα σας ενημερώσω.

Πάντα κοντά σας,

Φασφαλής Νίκος­­

Διαβάστε ακόμα:

Ανακοινώθηκε παράταση της προθεσμίας κατάθεσης δικαιολογητικών στην προκήρυξη 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ – Εκπαιδευτικοί ΔΕ: Υποβολή δικαιολογητικών στις Προκηρύξεις 1ΓΤ/2020 & 2ΓΔ/2020

ΙΕΠ: Προσωρινός Πίνακας για ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών – MIS: 5032906

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook