«Νεοελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία Γ΄ Γενικού Λυκείου 40 Κριτήρια Αξιολόγησης» των Πολύβιου Προδρόμου και Μανόλη Μαυρακάκη

Το βιβλίο «Νεοελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία Γ΄ Γενικού Λυκείου 40 Κριτήρια Αξιολόγησης» αποτελεί μια νέα έκδοση του βιβλίου «Νεοελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία Γ΄ Γενικού Λυκείου 50 Κριτήρια Αξιολόγησης». Στη νέα αυτή έκδοση έχουν συμπεριληφθεί και νέα Κριτήρια Αξιολόγησης, καθώς και νέα πολυτροπικά κείμενα. Όλα τα Κριτήρια Αξιολόγησης είναι αναμορφωμένα και συμπληρωμένα με νέες ασκήσεις, με βάση τις τελευταίες οδηγίες για την αξιολόγηση της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Περιλαμβάνει:

  • Kριτήρια αξιολόγησης της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, σύμφωνα με τις οδηγίες (ενιαίας εξέτασης) για τη διδασκαλία και εξέταση του μαθήματος.
  • Αναλυτικές απαντήσεις σε όλα τα θέματα· ιδιαίτερα οι απαντήσεις των θεμάτων παραγωγής λόγου περιέχουν πλούσιο υλικό, ώστε να αποφεύγονται οι κοινοτοπίες και η μονοδιάστατη και μονότονη επανάληψη στερεότυπων στοιχείων.

«Νεοελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία Γ΄ Γενικού Λυκείου 40 Κριτήρια Αξιολόγησης» των Πολύβιου Προδρόμου και Μανόλη Μαυρακάκη

  • Ερμηνευτικά σχόλια σε όλα τα κριτήρια αξιολόγησης, εναρμονισμένα πλήρως με τις οδηγίες του ΙΕΠ και του Φάκελου Υλικού μαθητή και εκπαιδευτικού.
  • Εναλλακτικές ασκήσεις που καλύπτουν όλο το εύρος των ερωτήσεων που μπορεί να ζητηθούν σε κάθε μη λογοτεχνικό κείμενο.
  • Πρόσθετες ασκήσεις σε κάθε λογοτεχνικό κείμενο, που συμβάλλουν στην καλύτερη επεξεργασία και κατανόησή του.
  • Θεωρία για τη Λογοτεχνία, στην οποία με απλό τρόπο, παραδείγματα και πίνακες εξηγούνται οι έννοιες που είναι αναγκαίες για την ανάλυση και την κατανόηση των λογοτεχνικών κειμένων.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία κάνουν το βιβλίο των Πολύβιου Προδρόμου και Μανόλη Μαυρακάκη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία Γ΄ Γενικού Λυκείου – Κριτήρια αξιολόγησης ένα πολύτιμο βοήθημα σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των υποψηφίων των γενικών λυκείων για τις Πανελλαδικές Eξετάσεις.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook