Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος με αφορμή την καλοκαιρινή  παράσταση «ΟΡΝΙΘΕΣ» του ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα, καλεί σε ανοιχτή ακρόαση γυναίκες και άντρες ηθοποιούς, σε άριστη φυσική κατάσταση, έως και σαράντα (40) ετών, που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στον Χορό της παράστασης. Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από Δευτέρα 9 Μαρτίου έως και Τετάρτη 11 Μαρτίου.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν έως τις 27 Φεβρουαρίου, ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected], βιογραφικό σημείωμα και 1 φωτογραφία (καθαρή, προσώπου), με  ΘΕΜΑ: «ΟΡΝΙΘΕΣ», καθώς και την διαθεσιμότητά τους για την ημέρα ή τις ημέρες που μπορούν να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα ενημερωθούν σχετικά με την ημερομηνία και ώρα της συμμετοχής τους στην ακρόαση αποκλειστικά μέσω e-mail.

Στην ακρόαση θα ζητηθεί από τους/τις συμμετέχοντες/ουσες να ανταποκριθούν σε υποκριτικές, κινησιολογικές και φωνητικές ασκήσεις που θα τεθούν από τον σκηνοθέτη και τους υπόλοιπους καλλιτεχνικούς συντελεστές της παράστασης κατά τη διάρκεια της ακρόασης και θα ακολουθεί προσωπική συνέντευξη. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα χρειαστούν  άνετα ρούχα και παπούτσια πρόβας.

Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και τη φωτογραφία. 

Επαγγελματίας ηθοποιός νοείται όποιος : 

α) είναι απόφοιτος αναγνωρισμένης από το κράτος Δραματικής σχολής,

β) είναι απόφοιτος Πανεπιστημιακών τμημάτων Θεάτρου του κύκλου μαθημάτων υποκριτικής,

ή γ) έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 200 ημερομίσθια με την ειδικότητα του ηθοποιού.

Διαβάστε ακόμα:

Τελευταία εβδομάδα παραστάσεων για την παραγωγή του ΚΘΒΕ «Η μεγάλη πλατεία»

Θερμή υποδοχή για την πρεμιέρα της νέας παραγωγής του ΚΘΒΕ «Οι Στυλοβάτες της κοινωνίας»

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook