Η 4η Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων – IUF στην Ελλάδα είναι γεγονός. Η ομάδα της IUF σας προσκαλεί σε μία δυναμική εμπειρία αλληλεπίδρασης με πανεπιστημιακούς εκπροσώπους από περισσότερα από 50 Πανεπιστήμια και Κολέγια από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Γιατί να επισκεφτείτε την IUF;

50+ Πανεπιστήμια από 12 χώρες

Ελάτε σε επαφή με Πανεπιστήμια από 12 χώρες και μάθετε για πάνω από 3.000 εκπαιδευτικά προγράμματα (Bachelor, Masters, MBA και PhDs) από τους ίδιους τους εκπροσώπους των Πανεπιστημίων. Δείτε τη λίστα εκθετών εδώ.

Μαθητής ή Φοιτητής

Ίσες ευκαιρίες και στους δύο. Στόχος είναι η παρουσίαση των επιλογών που έχει ένας μαθητής ή φοιτητής στην μετέπειτα ακαδημαϊκή του πορεία του και η επιλογή του καλύτερου για αυτόν εκπαιδευτικού προγράμματος/σχολή φοίτησης.

Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων IUF 2020

Σεμινάρια και Παρουσιάσεις

Παρακολουθήστε χρήσιμες ομιλίες από εκπροσώπους πανεπιστημίων και την Orientum. Μπορείτε να βρείτε ομιλίες ακαδημαϊκού ή επαγγελματικού περιεχομένου. Μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε ένας διεθνής φοιτητής ή ποια είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος. 

Ψυχομετρικά τεστ και συμβουλευτική

Πραγματοποιήστε ψυχομετρικά τεστ με την ευγενική χορηγία της Orientum και βρείτε το κατάλληλο για εσάς ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μονοπάτι. Επίσης, δοκιμάστε τη δωρεάν συμβουλευτική για τη συγγραφή αιτήσεων για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα από την EDMUNDO.

Υποτροφίες

Ο καθένας θα ήθελε να συμμετάσχει στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα των ονείρων του. Μέσα από την IUF μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις διαθέσιμες υποτροφίες και οικονομικές διευκολύνσεις.

Για να κάνετε εγγραφή, πατήστε εδώ

Αθήνα: 8 Φεβρουαρίου στο Divani Caravel Hotel από τις 13.00-18.00.

Θεσσαλονίκη: 9 Φεβρουαρίου στο Makedonia Palace από τις 14.00 μέχρι τις 19.00.

Χορηγός επικοινωνίας – schooltime.gr

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook