Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η τόσο ξεχωριστή ερμηνεύτρια που πάντα μας εκπλήσσει με τις μουσικές της προτάσεις, αυτή τη φορά συνδέεται με τον εξαιρετικό συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη και την ορχήστρα Εστουδιαντίνα Nέας Ιωνίας, φέρνοντας στο φως τραγούδια που έχουν έντονο το άρωμα της Ανατολής, αλλά και τραγούδια από τη μουσική της διαδρομή που ταιριάζουν απόλυτα με αυτούς τους υπέροχους ήχους της παράδοσης αλλά και της Μεσογείου!

Την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 θα ταξιδέψουμε με ένα καινούργιο καραβάνι από τραγούδια, με πρωταγωνιστές το σαντούρι -το έγχορδο, κρουστό, επίπεδο μουσικό όργανο που δίνει ξεχωριστό ήχο-, τα έγχορδα, τα κρουστά και τα πνευστά, για να απολαύσουμε τη μοναδική Άλκηστη, σε εντελώς διαφορετικές ερμηνείες.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «Με άρωμα Ανατολής»

«Γεννήθηκα στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, γι’ αυτό τα χρώματα, τα αρώματα και οι ήχοι της Ανατολής είναι αξέχαστες παιδικές μνήμες που αναβιώνονται πολύ συχνά στην καλλιτεχνική μου ζωή. Όμως, είναι η πρώτη φορά που θα βγει στο φως ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα “Με Άρωμα Ανατολής”».
Άλκηστις

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Ανδρέας Κατσιγιάννης – Σαντούρι, Φωνητικά
Κυριάκος Γκουβέντας – Βιολί
Σταύρος Κουσκουρίδας – Κλαρίνο, Καβάλ, Φλάουτο
Δήμος Βουγιούκας – Ακορντεόν
Φίλιππος Ρέτσιος – Πιάνο, Φωνητικά
Απόστολος Βαλαρούτσος – Κιθάρα, Φωνητικά
Κώστας Γεδίκης – Μπουζούκι, Λάφτα, Μαντολίνο
Κώστας Κωνσταντίνου – Κοντραμπάσο
Νίκος Σαμαράς – Τρομπέτα
Ανδρέας Παπάς – Κρουστά
Κώστας Μερετάκης – Κρουστά

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑΣ

Ανδρέας Κατσιγιάννης
Ενορχηστρώσεις: Ανδρέας Κατσιγιάννης & Εστουδιαντίνα
Ηχοληψία: Zαχαρίας Σταμούλος, Νίκος Δεληστάθης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:

Τώνια Δραγούνη

ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ:

GAZARTE

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook