Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 21:30 και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 21:30 ο Γιάννης Κούτρας έρχεται στον ΙΑΝΟ της Αθήνας για δύο μόνο εμφανίσεις, παρουσιάζοντας μια μουσική παράσταση με τίτλο «Χόρεψε στο φτερό του Καρχαρία», αφιερωμένη στους μεγάλους συνθέτες.

Μαζί του θα τραγουδήσουν οι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Κατερίνα Γεωργακοπούλου, Κώστας Θωμαΐδης, Χρήστος Κολοβός, Απόστολος Ρίζος, Αλέκος Χατζηνικολιδάκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24) και θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO.

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 16€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Λίγα παραπάνω λόγια για τη μουσική παράσταση

Στις 24/01 & 01/02/20, ο Γιάννης Κούτρας θα παρουσιάσει στον ΙΑΝΟ μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στους μεγάλους συνθέτες.

Στο πρώτο μέρος, θα ακουστούν τραγούδια σε ποίηση Νίκου Καββαδία, μελοποιημένα από τους: Θάνο Μικρούτσικο, Μαρίζα Κωχ, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Λάκη Παπαδόπουλο, αφοί Κατσιμίχα, Ξέμπαρκοι.

Στο δεύτερο μέρος, θα γίνει μια αναδρομή στο Ελληνικό τραγούδι ανατρέχοντας στα τραγούδια που έμειναν ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου. Θα ακουστούν τραγούδια των: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μάνου Λοΐζου, Γιάννη Σπανού, Σταύρου Κουγιουμτζή, Βασίλη Τσιτσάνη.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Κούτρα

Ο Γιάννης Κούτρας γεννήθηκε το 1955 στην Αιδηψό. Ήρθε στην Αθήνα το 1974 και άρχισε σπουδές κιθάρας και πιάνου στο Εθνικό Ωδείο και διδάχτηκε θεωρία της Μουσικής,Αντίστιξη και Φούγκα. Δισκογραφικά ξεκίνησε το 1978 με την ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΕΧΤ του Θάνου Μικρούτσικου και συνέχισε τη συνεργασία μαζί του στην κορυφαία στιγμή της καριέρας του στον ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ σε ποίηση Νίκου Καββαδία.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελένη Δήμου στο Half Note με αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό

Βίκυ Καρατζόγλου – Σάκης Καραθανάσης στο Σταυρό του Νότου Plus

Μουσική: Το top 10 της εβδομάδας, 6 έως 12 Ιανουαρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Οι Χειμερινοί Κολυμβητές για δύο βράδια στη Ζώγια, 17 & 18 Ιανουαρίου

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook