Νέα Ελληνικά Λυκείου – Χρήσιμος οδηγός για όλες τις τάξεις«Νέα Ελληνικά Λυκείου – Αποδελτίωση ενοτήτων/Πιθανές ασκήσεις, Χρήσιμος οδηγός για όλες τις τάξεις»

Δωρεάν βοήθημα

Συγγραφέας: Άρης Ιωαννίδης
Έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr
Εκδοτική επιμέλεια: Γιώργος Β. Σκάθαρος

Έτος Έκδοσης: 2020, Ιανουάριος
Σελ.: 154

Περιγραφή: Εκπαιδευτικό βοήθημα για το μάθημα των Νέων Ελληνικών/Νεοελληνική Γλώσσα – Λογοτεχνία Λυκείου.

 

Ο «Χρήσιμος Οδηγός Νέων Ελληνικών» αποτελεί ένα πόνημα που απευθύνεται σε καθηγητές, μαθητές αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο/η ασχολείται με το αντικείμενο των Νέων Ελληνικών, προκειμένου να έχει μια όσο γίνεται πιο σφαιρική εικόνα διάφορων εννοιών που ενδέχεται να συναντήσει στον χώρο. Ουσιαστικά πρόκειται για μία αποδελτίωση των ενοτήτων του Φακέλου Υλικού, των σχολικών εγχειριδίων, του ΨΕΒ και άλλων πολλών χρήσιμων και έγκυρων πηγών που μπορούν να αποτελέσουν έναν πραγματικά χρήσιμο οδηγό στον  καθένα μας. Μάλιστα, οι έννοιες τίθενται αλφαβητικά, ώστε να είναι πιο λειτουργικό. Ανταποκρίνεται και με το παραπάνω στην εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικών εξετάσεων και συντάχτηκε με σκοπό, όπως προαναφέραμε, να αποτελέσει έναν χρήσιμο οδηγό μας, καλύπτοντας ένα ευρύτερο πεδίο.

Άρης Ιωαννίδης

Κατεβάστε το βιβλίο«Νέα Ελληνικά Λυκείου – Χρήσιμος οδηγός για όλες τις τάξεις»

Επισήμανση: Προσαρμόστε το εκπαιδευτικό υλικό στα δεδομένα του εκάστοτε μοντέλου εξέτασης – Το ψηφιακό βιβλίο διατίθεται στο διαδίκτυο δωρεάν αποκλειστικά από το schooltime.gr

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο facebook