Μετά το Balkan-Swing “Κορδέλα στα μαλλιά”, ο τραγουδοποιός Νίκος Βολάκος και η γνωστή σε όλους μας συνθέτης & βιρτουόζος του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια, μας παρουσιάζουν το αποτέλεσμα μίας νέας μουσικής σύμπραξης, με τίτλο “Προδοσία”.Το νέο αυτό τραγούδι σε στίχους της Ματίνας Καρελιώτη, ήρθε για να βάλει φωτιά στις πίστες των fans του Tango.

Η συνεργασία δύο καλλιτεχνών που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, δημιούργησε ένα πρωτότυπο μουσικό αποτέλεσμα, αποτυπωμένο άψογα από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών και συντελεστών.

Με την ιδιαίτερη ενορχήστρωση εγχόρδων και την απαράμιλλη δεξιοτεχνία της στο ακορντεόν η Ζωή Τηγανούρια, σε συνδυασμό με τη Nuevo Tango ενορχήστρωση του Στέλιου Γενεράλη, και φυσικά, με την αισθαντική ερμηνεία από το Νίκο Βολάκο, η “Προδοσία” εκπέμπει έναν ερωτισμό έτοιμο να ξεδιπλωθεί στα βήματα των χορευτών του Tango.

Ακούστε το τραγούδι:

Διαθέσιμο σε:
iTunes | Spotify | Deezer | Google Play
και σε όλα τα διαδυκτιακά καταστήματα
Ⓟ & ⓒ Zoe Music Ltd. (2020)
 
Mini Bio:

Ο Νίκος Βολάκος είναι ένας τραγουδοποιός-ερμηνευτής που τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλα άλματα στο καλλιτεχνικό στερέωμα, μέσα από τις συνεργασίες του με καταξιωμένους καλλιτέχνες και μουσικούς.
Με πολύχρονη παρουσία σε μεγάλες μουσικές σκηνές όπως ο Σταυρός του Νότου, Half Note Jazz Club, Hollywood Stage, Ιανός, κ.ά., τα τραγούδια του κινούνται από το έντεχνο ροκ έως το λαϊκό, κι από το συμβατικό έως το ιδιαίτερο, αναδεικνύοντας τον προσωπικό του χαρακτήρα.

“Προδοσία”
Μουσική: Ζωή Τηγανούρια/Νίκος Βολάκος
Στίχοι: Ματίνα Καρελιώτη

Ερμηνεία: Νίκος Βολάκος
Ακορντεόν/Ενορχήστρωση Εγχόρδων: Ζωή Τηγανούρια
Κιθάρα: Γιάννης Ταυλάς
Μπάσο: Γιάννης Γρηγορίου
Κρουστά: Simone Mongelli
Ενορχήστρωση/Sequencing: Στέλιος Γενεράλης
Φωνητικά: Πελαγία

Recording, Mixing & Mastering at 
Dotwav Studios by Iosif Hidiroglou

Ⓟ & ⓒ Zoe Music Ltd. (2020)

Διαβάστε ακόμα:

Μουσική: Το top 10 της εβδομάδας, 30 Δεκεμβρίου 2019 έως 5 Ιανουαρίου 2020

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook