Μία στοχευμένη Δράση Απασχολησιμότητας· αντίδοτο στην απρόσωπη αναζήτηση δουλειάς!

«Η συγκεκριμένη δράση, από τη μία, δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να μη «χάνεται» στο διαδίκτυο, ανάμεσα σε δεκάδες απρόσωπα job openings· να έρχεται απευθείας σε επαφή με τον εκπρόσωπο της εταιρείας που τον ενδιαφέρει. Από την άλλη, η συμμετέχουσα εταιρεία, δε λαμβάνει απλά ένα-ακόμη-email-με-επισυναπτόμενο-βιογραφικό, αλλά έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον υποψήφιο και να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τις ικανότητές του. Ανάλογες πρωτοβουλίες, όπως το Employability Fair, όχι μόνο πρέπει να υπάρχουν, αλλά και να ενισχυθούν στο μέλλον και από άλλους εκπαιδευτικούς φορείς».

Αυτή είναι η άποψη όλων των εκθετών που συμμετείχαν στο Employability Fair 2019, τη μεγάλη Έκθεση Καριέρας που διοργάνωσε στις αρχές του μήνα με μεγάλη επιτυχία, το Mediterranean College, με την υποστήριξη του ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

40 μεγάλες Ελληνικές & Πολυεθνικές Εταιρείες & Οργανισμοί γέμισαν το Foyer και την Αίθουσα Olympia A’ του γνωστού Ξενοδοχείου για να πραγματοποιήσουν interviews για θέσεις εργασίας ή πρακτικής με χιλιάδες επισκέπτες.

Accenture, Adecco, Air Liquide, Alluminco, Athens International Airport, Atlantica Hotels & Resorts, Core Construction, Cosmote-EValue, Digital Routes, Divani Caravel, Goody’s|Everest, Excellentia, Elgeka, Elvida Foods, Estee Lauder, Famar, Four Seasons, Grand Hyatt, Grecotel, HP Enterprise, Leroy-Merlin, ManPowerGroup, Marine Traffic, MediaMarkt, Mediatel, Mellon Technologies, Newrest,  NN Hellas, Public, Randstad, Rolco, S.T.O.P., Teleperfomance, TUI, Wind, Wurth Hellas, Αγκαλιά, ΑΛΜΑ, Εθνική Ασφαλιστική, Εκπαιδευτήρια Δούκα.

Εκτός από τις συνεντεύξεις εργασίας, οι επισκέπτες του Employability Fair 2019 είχαν την ευκαιρία:

  • Να καθοδηγηθούν σωστά για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού βιογραφικού, στο ειδικά διαμορφωμένο CV CENTER, από την εταιρεία συμβουλευτικής Adecco.
  • Να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για την επιλογή του κατάλληλου μεταπτυχιακού προγράμματος, από εξειδικευμένους Σύμβουλους Εκπαίδευσης του Mediterranean College.

Να παρακολουθήσουν δωρεάν ομιλίες, με θεματολογία όπως, Social Media, HR, Psychology & E-Sports, λαμβάνοντας βεβαίωση παρακολούθησης για ενίσχυση του βιογραφικού τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook