Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, είμαστε καλεσμένοι το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη), σε ένα γιορτινό party που θα μας ταξιδέψει σε άλλες εποχές και τόπους, με τους αγαπημένους μας «Speakeasies’ Swing Band» ενισχυμένους με Brass Section, τους Marianna & The Dizzy Breezers και άλλες εκπλήξεις από χορευτικά show και DJs.

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά πιο γιορτινή από ποτέ, που θα σας μεταφέρει στις δεκαετίες του 40 και 50…

«Speakeasies Swing Band»

Από το 2010, οι «The Speakeasies Swing Band» έχουν παίξει σε μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ ανά την υφήλιο. Έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο «Swingalonica», στη Θεσσαλονίκη και έκτοτε έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε φεστιβάλ του εξωτερικού, όπως στο «DIGA DIGA DOO festival» στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, στο «Royal Jazz Fest» του Μπαχρέιν, στο «Hep Cat’s Holiday» στη Μ. Βρετανία, στο «Copenhagen Lindy Exchange» στη Δανία, στο «Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ» του Μπάνσκο στη Βουλγαρία και στο «Summer Jamboree» στην Ιταλία, φεστιβάλ στα οποία μοιράστηκαν την σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Parov Stelar, Cherry Poppin Daddies, Hillbilly Moon Explosion, Ray Collins, κ.ά.

To 2012 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο «Bathtub Gin», ο οποίος πλαισιώθηκε από τα μουσικά βίντεο των «Bright Lights Late Nights» και του βραβευμένου πλέον, από την «International Songwriting Competition» (ISC), «Black Swamp Village».

Το 2015 επανέρχονται με το «Land of Plenty», έναν δίσκο αποτελούμενο από 10 τραγούδια, σε ήχους Swing, Jazz, Blues και Dixieland. Το 2017 συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου με την παράσταση «Homesickness Blues», σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση και ενορχήστρωση Κώστα Βόμβολου.

«Swingin’ Holiday Ball»

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου

με THE SPEAKEASIES’ SWING BAND!

Guest Brass Section

Opening Act: MARIANNA & THE DIZZY BREEZERS

Swing Academy (lesson)
The Jam Rooters (show)
LHG Performance Group (show)
DJ Georgia (LHG)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Τιμή εισιτηρίου σε προπώληση 5€ (πληροφορίες για εισιτήρια σύντομα)

Principal Club Theater

Fix, 26ης Οκτωβρίου 15, 54627, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο για πληροφορίες 2310428088

email: [email protected]

www.principalclub.com
www.facebook.com/principalclub
www.twitter.com/principalclub

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook