Το παιδαγωγικό αφήγημα φαντασίας με τίτλο «Ο Λας  κι η Ελ ταξιδεύουν στο Σύμπαν», αποτελεί μια προσπάθεια να δώσει στα παιδιά, σχολικής και προσχολικής  ηλικίας, πληροφορίες για το Σύμπαν και το φυσικό χώρο που τα περιβάλλει.

Ο στόχος είναι, το συγκεκριμένο αφήγημα, όπως και τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν, με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο, να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους σε θέματα, όπως η αστρονομία, η χημεία, η γεωγραφία, και η φυσική.

Οι βασικοί ήρωες της σειρά είναι ο Λας κι η Ελ, δυο αγαπημένα αδερφάκια. Μαζί με αυτούς σε κάθε μια νέα ιστορία μπαίνουν κι από μια πλειάδα καινούργιων ηρώων, δοσμένοι μέσα από την Αρχαία Ελληνική Μυθολογία. Βέβαια, αυτή που μας προμηθεύει τους περισσότερους  ήρωες  είναι η “Φαντασία”, που διαθέτει φτερά και γίνεται όχημα στα ταξίδια μας. Με αυτό το διασκεδαστικό το τρόπο,  καλούμε όλα τα παιδιά του κόσμου, να μπούνε στο όχημα μας και να ταξιδέψουμε σε ολόκληρο το Σύμπαν.

Το βιβλίο συνοδεύεται και με Cd στο οποίο  ακούμε τους ήρωες του παραμυθιού να μας αφηγούνται τις φανταστικές περιπέτειες τους στο σύμπαν.

Από τις Εκδόσεις Just Do It Production

Website: https://www.jdiproductionltd.com

▶ e-shop: https://www.jdiproductionltd.com/p/o-las-ki-i-el-taxideyoyn-sto-sympan-i-gennisi-toy-sympantos/

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook