Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των δράσεων που υλοποιήθηκαν από το Μουσικό Σχολείο Άρτας με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία (3 Δεκεμβρίου), με την επίσκεψη των μαθητών στο οικοτροφείο «Αίολος». Η συνεργασία με το οικοτροφείο είχε ξεκινήσει στα μέσα Νοεμβρίου με τη φιλοξενία στο χώρο του σχολείου της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας έκθεσης με τον τίτλο «Παρόντες». Ακολούθησε η επίσκεψη  ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών δομών της πόλης και η υλοποίηση δράσεων σε σχέση με την αναπηρία και την ψυχική ασθένεια. Οι δράσεις κορυφώθηκαν με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου στη κοινή δράση των δομών Αμεα στις 3 του Δεκέμβρη του 2019.

Την  περασμένη Παρασκευή η Α’ και Β’ Λυκείου του σχολείου επισκέφτηκε το οικοτροφείο, όπου τα παιδιά έψαλαν κάλαντα των Χριστουγέννων και τραγούδησαν κάποια κομμάτια που είχαν ετοιμάσει. Στη συνέχεια ανταποκρίθηκαν στο όμορφο κάλεσμα των ενοίκων και για άλλα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία τραγουδήθηκαν από όλους μαζί.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook