Ο βραβευμένος με 4 Global Music Awards στην Αμερική, δημιουργός Τάσος Πέτσας (γνωστός σαν Tasos P.) μας παρουσιάζει λίγο πριν τα Χριστούγεννα το νέο του άλμπουμ με τίτλο «The Libra Sessions».

Πρώτο single είναι το house garage track «Give High Love» (#1 στο chart του περιοδικού Billboard για 2 εβδομάδες) και δεύτερο η eighties ατμοσφαιρική ηλεκτρονική μπαλάντα «Dream» σε συνεργασία για τρίτη φορά με την crossover σοπράνο Μάνια Βλαχογιάννη σε μουσική και των δύο, στίχους της Μάνιας Βλαχογιάννη και συμπαραγωγή του Γιώργου Λαζάρου. 

Στο άλμπουμ περιέχονται οι house εκτελέσεις των τραγουδιών «Anna» – μαζί με την βραβευμένη ελληνοαμερικανίδα μουσικό Δέσποινα Πατρώνα-  και  «Tokyo Boy» (αμφότερα στο #2 στο chart του περιοδικού Billboard) όπως και τα ήδη πετυχημένα «Untitled», «Bliss», «Michael» και «BabyLove» (και τα τέσσερα στο Top-10  στον ελληνικό επίσημο κατάλογο της IFPI καθώς και στο iTunes chart της Μ. Βρετανίας). Θα ακούσουμε, επίσης, και τα  remixes στα τραγούδια «BabyLove» από τον διεθνούς φήμης μουσικό Άγγελο Ζγάρα  καθώς και «Angel Of Mine» (ντουέτο με τη Μάνια Βλαχογιάννη) από τον Σάκη Γραββάνη (Sakgra), γνωστό για τις eighties – σε ύφος Stock Aitken & Waterman- παραγωγές του . 

Τάσος Πέτσας - The Libra Sessions

Τέλος, τα νέα tracks «The Libra Sessions» και «Breathe Again», που ανοίγουν και κλείνουν αντίστοιχα το άλμπουμ αφήνουν στον ακροατή μία trip hop & r’n’b αίσθηση.

Το «The Libra Sessions» κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία F.M. Records τόσο digital σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες όσο και σε Limited Edition Vinyl CD άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα  RELOAD STORES (Ακαδημίας 81).

Ακούστε το Give High Love στο YouTube

Ακούστε το Dream στο YouTube

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook