Ο Κωστής Νένδος μπαίνει στην οικογένεια της Just Do It Production LTD και μας παρασέρνει σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Νέος, ωραίος, τρελός, δημιουργικός, πλακατζής, με αστείρευτο χιούμορ, ευαίσθητος, πολυτάλαντος και μεγάλος εραστής κάθε τέχνης δηλώνει ο Κωστής Νένδος και διαπιστώσαμε πως είναι αλήθεια. Κατάγεται από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, είναι απόφοιτος επαγγελματικού λυκείου και αυτοδίδακτος κιθαρίστας.

Παρόλο που είναι μόλις 21 ετών, η καλλιτεχνική του δράση στο σανίδι μετράει ήδη 7 χρόνια μιας και στην ηλικία των 14 ετών πρωτοεμφανίστηκε στην παράσταση ”Όνειρο Θερινής Νυκτός” υποδυόμενος τον ”Πουκ”. Ο συνδυασμός παιδική αθωότητα και αυτοσχεδιασμός ήταν αυτός που έκανε τον κόσμο να λυθεί στα γέλια και εκεί είναι που διαπίστωσε πως είναι γεννημένος για να κάνει τον κόσμο να γελάει.

Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του και σήμερα πλέον στο βιογραφικό του έχει αρκετούς ρόλους όπως τον ”Ζάρλα” στην παράσταση ”Φον Δημητράκης”, τον ”Λέον Τολτσίνσκι” από τους ”Ηλίθιους” του Νηλ Σάιμον και άλλους πολλούς. Κάνει τον animater σε παιδικά πάρτι μιας και η αγάπη που έχει στα παιδιά είναι τεράστια και κατά καιρούς εργάζεται σε ΚΔΑΠ (κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών).

Παράλληλα για βιοποριστικούς λόγους τα τελευταία 5 χρόνια έχει κάνει διάφορα επαγγέλματα όπως διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων και σερβιτόρος. Όσο και αν ακούγεται αστείο η δουλειά του σερβιτόρου ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει και επίσημα το μουσικό του ταξίδι στην μουσική βιομηχανία μιας και ο μουσικοσυνθέτης και ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρίας Just Do It Production LTD Νικόλαος Αντωνιάδης όταν πήγε σε μια πιτσαρία στον Εύοσμο, την Πίτσα Λαμαρίνα, άκουγε τον κόσμο να γελάει ασταμάτητα μπροστά στο ταμείο από τα αστεία που έλεγε στον κόσμο καθώς τον εξυπηρετούσε. Ο συνθέτης τον πλησίασε και του είπε ” αυτό που κάνεις πρέπει να το κάνεις σε όλον τον κόσμο”.

Έτσι λοιπόν την 1η Δεκεμβρίου ο Κωστής Νένδος κυκλοφόρησε από την Just Do It Production LTD την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ”Η Στολή Του Άι Βασίλη” σε στίχους Κωστή Νένδου και Νικολάου Αντωνιάδη ενώ τη μουσική- ενορχήστρωση και παραγωγή υπογράφει ο Νικόλαος Αντωνιάδης.

Ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι διαφορετικό από όλα τα άλλα αφιερωμένο κυρίως στους μπαμπάδες όλου του κόσμου… νέους και παλαιούς. Τους ήρωες που κρατούν ζωντανό το όνειρο των παιδιών τους και την πίστη τους στον Άι Βασίλη με τα δώρα. Την αγαπημένη μορφή που μοιράζει απλόχερα σε όλα τα παιδιά του κόσμου ακόμη και στην πιο μακρινή γωνιά.

«Άγιε μου Βασίλη, φέτος που ήμουν καλό παιδάκι, θα ήθελα να μου φέρεις…» κι ο καλός Άγιος θα μπει από την καμινάδα ή, το παράθυρο, θα βρει το γάλα με τα μπισκότα και θα αφήσει το δώρο κάτω από το δέντρο.

Χρόνια πολλά μπαμπάδες.
Χρόνια πολλά παιδιά!

Κωστής Νένδος

▶ Facebook Profile: https://www.facebook.com/nendoskostas
▶ Instagram: https://www.instagram.com/knendos

Just Do It Production LTD

▶ Website: https://www.jdiproductionltd.com
▶ Instagram: https://www.instagram.com/jdiproductionltd
▶ Facebook Page: https://www.facebook.com/JDI.Production.Ltd
▶ YouTube : https://www.youtube.com/c/JDIProductionLTD
▶ Facebook Mananger Profile: https://www.facebook.com/nikos.antoniadis
▶ Instagram Mananger Profile: https://www.instagram.com/antoniadis._nikos

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook