Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 21:30 η Αναστασία Ζαννή έρχεται στον IANO της Αθήνας για μία μουσική παράσταση με τίτλο «Σ’ αγαπώ». Με τη χαρακτηριστική γεμάτη αίσθημα φωνή της, η Αναστασία Ζαννή ενώνει μουσικούς κόσμους, γεφυρώνει έρωτες, εκφράζει πάθη και αγωνίες και αφηγείται μία συναρπαστική και απόλυτα αληθινή ιστορία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS Café (Σταδίου 24) και θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO.

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 13€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Λίγα λόγια για την Αναστασία Ζαννή

Αθήνα, Τόκιο, Σεούλ, Βουκουρέστι, Βερολίνο, Λονδίνο, Νέα Υόρκη. Κάθε συναυλία και μια εμπειρία. Κάθε πόλη και ένα τραγούδι. Η Αναστασία εκφράζει το διεθνές πρόσωπο του τόπου μας. Έχει ταξιδέψει, τραγουδήσει και εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε μεγάλα θεσμικά, καλλιτεχνικά και αθλητικά γεγονότα και είδε στα μάτια των ξένων το σεβασμό για τον πολιτισμό της χώρας μας. Η φωνή της είναι η αόρατη κλωστή που συνδέει τραγούδια από διαφορετικές εποχές, χώρες και είδη. Από το “Caruso” του Lucio Dalla, το παραδοσιακό “Hijo de la luna” και το πορτογαλέζικο “Cancao domar” μέχρι το «Μην τον ρωτάς τον ουρανό» του Μάνου Χατζιδάκι, το «Μινόρε της αυγής» του Μάρκου Βαμβακάρη και το “Let it be” των Beatles με μοντέρνες ενορχηστρώσεις που ξαφνιάζουν ευχάριστα. Μουσική που πάντα συγκινεί πάνω από σύνορα, τόπο και χρόνο.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook