Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 21:30 οι εκδόσεις Π. Ασημάκης παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Ο Δρόμος της Καθημερινής Ζωής», όπου σχολιάζει ο καθ. Φυσικής και φιλόσοφος Μηνάς Καφάτος και τον συνοδεύει στο πιάνο ο Άρης Γραικούσης.

Ο Μηνάς Καφάτος είναι ο συγγραφέας των best seller «Είσαι το Σύμπαν» (2017), «Επιστήμη, Πραγματικότητα και Καθημερινή Ζωή» (2019), που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Π. Ασημάκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24) και θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO.

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 13 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Λίγα παραπάνω λόγια για την εκδήλωση

Πώς βιώνουμε την καθημερινή μας ζωή; Με όλα τα φαινομενικά προβλήματα, που μοιάζουν ότι ποτέ δεν παύουν; Υπάρχει «σωστός» δρόμος ή όλα είναι μία χίμαιρα; Αν η πραγματικότητα είναι κάτι άλλο από το τι φαίνεται, τότε πως την βρίσκουμε; Στην συζήτηση μας θα δούμε τι λέει η μοντέρνα επιστήμη, τι λέει η αιώνια Σοφία, τι λέει η ψυχή μας. Υπάρχει δρόμος; Μήπως απλά δεν θέλουμε να τον διαβούμε; Μήπως δεν είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε ότι είναι μπροστά μας; Να το ερευνήσουμε με σκέψη, με μουσική, με διαλογισμό, με συζήτηση και με την φίλη μας την Αγάπη που μας οδηγεί πάντοτε.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook