Ο George Guren μετά την κυκλοφορία του Digital Single «Younger», που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του με αρκετές χιλιάδες προβολές στο YouTube, συνεχίζει τη συνεργασία του με την InSideOut Music Web Promotion και μας παρουσιάζει το νέο του Digital Single «I’ m defenseless», που προέκυψε μέσα από τη συνεργασία του με τον μουσικοσυνθέτη – ενορχηστρωτή – παραγωγό και ιδρυτή της JDI Production LTD, Νίκο Αντωνιάδη, σε στίχους των Βιολέτα Τζιβρά και Julie Massino, θέλοντας να συνεχίσει δυναμικά την ανοδική του πορεία, βρίσκοντας το ύφος και τον τρόπο να εκφραστεί και να καταθέσει τη δική του μουσική πρόταση.

Ακούστε το εδώ:

Λίγα λόγια για τον George Guren

Ο George Guren γεννήθηκε στην Γεωργία όπου και μεγάλωσε μέχρι που μετακόμισε μαζί με τη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη λόγω του πολέμου με τη Ρωσία. Έχει πτυχίο τουριστικών επαγγελμάτων, θεατρικές και αξιόλογες μουσικές σπουδές.

Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα και ασχολείται αποκλειστικά με τη μουσική. Γράφει τραγούδια, κάνει ζωντανές εμφανίσεις και κάνει μαθήματα φωνητικής με την γνωστή τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής Julie Massino.

Η επίσημη παρουσία του στη δισκογραφία ξεκίνησε υπό την καθοδήγηση του πολυτάλαντου και γνωστού τραγουδιστή – μουσικού – ενορχηστρωτή – παραγωγού Δήμου Μπέκε και το 1ο του Digital Single “Younger”, που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του με αρκετές χιλιάδες προβολές στο YouTube.

Σήμερα, έρχεται και μας παρουσιάζει το νέο του Digital Single «I’ m defenseless», που προέκυψε μέσα από τη συνεργασία του με τον μουσικοσυνθέτη – ενορχηστρωτή – παραγωγό και ιδρυτή της JDI Production LTD, Νίκο Αντωνιάδη, σε στίχους των Βιολέτα Τζιβρά και Julie Massino, θέλοντας να συνεχίσει δυναμικά την ανοδική του πορεία, βρίσκοντας το ύφος και τον τρόπο να εκφραστεί και να καταθέσει τη δική του μουσική πρόταση.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook