Η Ένατη Διάσταση, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Φίλων Ιστορίας & Παιχνιδιών Στρατηγικής (Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ) διοργανώνουν τη 18η Έκθεση Κόμικς και Επιτραπέζιων Παιχνιδιών του Comic Ν’ Play, που θα πραγματοποιηθεί στις 22, 23 και 24 Νοεμβρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη. Από το 2001, η έκθεση αυτή αποτελεί ένα σταθερό ετήσιο ραντεβού δημιουργίας και ελεύθερης έκφρασης, με δημιουργούς απ’όλη την Ελλάδα και όλων των ηλικιών, έμπειρους και πρωτοεμφανιζόμενους, καθιστώντας την έτσι τη μακροβιότερη έκθεση κόμικς στη χώρα μας. Δεκαοκτώ χρόνια μετά, το Comic N’ Play συνεχίζει να δίνει το παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και να μεγαλώνει σε μέγεθος και εμπειρία.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 20.00, στην Αποθήκη Γ’. Εκλεκτοί καλεσμένοι και δράσεις θα δώσουν διαφορετική διάσταση στα εγκαίνια. Η συμβολική παρουσία στα εγκαίνια της φετινής διοργάνωσης των σεφ Ηλία Μαμαλάκη και Φίλιππου Μπαντή, που θα μοιραστούν με τους επισκέπτες του φετινού Comic N’ Play τις γεύσεις τους κατευθείαν μέσα από το άλμπουμ κόμικς Χορτάστε με την Ψυχή σας (εκδ. Ένατη Διάσταση), τα έσοδα τoυ οποίoυ υποστηρίζουν τους σκοπούς του σωματείου «Παιδικά Χωριά SOS-Eλλάδος», θα αποτελέσει το Highlight της βραδιάς. Επίσης, θα γίνει η απονομή βραβείων “Yellow Boy”. Τέλος, θα θαυμάσουμε όλοι μαζί τους εξωγήινους ξυλοπόδαρους του ΜΟΝΟΚΥΚΛΟΥ, αλλά και θα δοκιμάσουμε το εξωγήινο κοκτέηλ της Ιlona Pietras, κατευθείαν από την κάβα ενός Καινούργιου Κόσμου!

Η φετινή χρονιά είναι χρονιά αλλαγών! Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο της διεύρυνσης και ποιοτικής αναβάθμισης της διοργάνωσης, επιλέχθηκε για τη διεξαγωγή της ένα από τα μεγαλύτερα και κεντρικότερα σημεία της πόλης. Από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στην Αποθήκη Γ΄ του Ο.Λ.Θ., θα διεξαχθεί μια πολύμορφη εκδήλωση γεμάτη κόμικς και επιτραπέζια παιχνίδια, bazaar ελληνικών, ξενόγλωσσων και μεταχειρισμένων εκδόσεων κόμικς, έκθεση αυτοχρηματοδοτούμενων εκδόσεων, πρωτότυπα έργα, εξειδικευμένους στα κόμικς εκδοτικούς οίκους, εργαστήρια και επιτραπέζια παιχνίδια με διαγωνισμούς με έπαθλα για τους επισκέπτες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

την επίσημη ιστοσελίδα μας: https://www.comic-n-play.gr
την επίσημη σελίδα μας στο f/b: https://www.facebook.com/comicnplay.gr

Εγκαίνια:

Παρασκευή 22/11, ώρα: 20.00
Αποθήκη Γ’, Ο.Λ.Θ.

Ωράριο λειτουργίας Βazaar:

Παρασκευή 22/11 έως και Κυριακή 24/11, ώρες: 10.00 – 22.00

Επισκέψεις σχολείων:

Πέμπτη 21/11 και Παρασκευή 22/11

Πρωινά: 09.30 – 13.30
Απογευματινά Τμήματα Ενηλίκων: Πέμπτη 21/11 – 17.00 – 20.00

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνία
Ελένη Σκάρπου: 6946655278
Νέλλη Σταθακίδου: 6984863271

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook