Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή του Θεάτρου Σοφούλη! Κάθε χρόνο φοράει τα καλά του και υποδέχεται τα παιδιά με υπέροχες παραστάσεις! Έτσι και φέτος διαμόρφωσε ένα πλούσιο και διασκεδαστικό πρόγραμμα που θα δώσει χρώμα στο χειμωνιάτικο τοπίο!

Η μεγάλη επιτυχία “Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας” συνεχίζεται, κάθε Κυριακή στις 11.30.  Το έργο “Μικροί Κύριοι -Μικρές Κυρίες: η δύναμη της φιλίας” μυεί τα παιδιά στις χαρές της φιλίας και της συντροφικότητας!
Γενική είσοδος 10 ευρώ.
Εισιτήρια εδώ.

Ο αγαπημένος θίασος κουκλοθεάτρου Redicolo παρουσιάζει το έργο “Ο Κύκλος με την Κούκλa” με γιγαντιαίες κούκλες, για μία τελευταία παράσταση το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στις 18:00.
Γενική είσοδος 7 ευρώ.
Εισιτήρια εδώ.

Συναγερμός στην Ψαροχώρα! Έρχεται ο Ψαροτρομάρας! Για έκτη συνεχόμενη χρονιά μία παράσταση που έγινε θεσμός! Το μαγευτικό Κουκλοθέατρο Κρήτης ξανάρχεται για μία μόνο ημέρα! Σάββατο 7 Δεκέμβρη για δύο μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Σοφούλη στην Καλαμαριά 16:00 και 18:00! Γενική είσοδος 8 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων 2310423925.

“Ο Δαγκωμένος Κουραμπιές του Άι Βασίλη” του Γιάννη Σερβετά σημείωσε συνεχόμενα sold out τα προηγούμενα Χριστούγεννα σκορπίζοντας χαρά σε εκατοντάδες παιδιά, με την ενδιαφέρουσα, οικολογικού περιεχομένου ιστορία του, το έξυπνο χιούμορ του, τις υπέροχες μουσικές του και τις ζωντανές χορογραφίες του. Και φέτος ο Τούλης και τα ξωτικά του Άι Βασίλη θα δώσουν τη μάχη ενάντια στους βρωμερούς καλικάντζαρους που θέλουν να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα!
Γενική είσοδος 8 ευρώ.
Παραστάσεις
Σάββατο 21, 28 Δεκεμβρίου και 4 Ιανουαρίου στις 18.00
Κυριακή 15, 22, 29 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου στις 17.00
Καθημερινές παραστάσεις την περίοδο των γιορτών 25, 26, 27, 28 και 30 Δεκεμβρίου και 1, 2 3 Ιανουαρίου στις 18.00
Τηλ. κρατήσεων 2310423925

Διαβάστε ακόμα:

«O δαγκωμένος κουραμπιές του Άι Βασίλη» του Γιάννη Σερβετά επιστρέφει στο Θέατρο Σοφούλη

Συνεχίζεται η παράσταση «Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας» στο θέατρο Σοφούλη

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook