Το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, στις 18:30 η συγγραφέας Μαριλένα Παππά δίνει ραντεβού με τους αναγνώστες του Βερολίνου. Το βιβλίο «Το γλυκό του Δούναβη & 9 ακόμα ραντεβού στο κέντρο της πόλης» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θράκα, θα παρουσιαστεί στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου (Hellenische Gemeinde zu Berlin e. V.).

Στην παρουσίαση συμμετέχουν η Ένη Πάτσιγκ – Τυρπένου, Συντονίστρια της Λέσχης Ανάγνωσης Βερολίνου, η Άννα Παπαδοπούλου, Ποιήτρια, Στιχουργός, Συγγραφέας & Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών στη Γερμανία, η Χριστίνα Φρονίστα, Ηθοποιός, η Χαρά Βενέτη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της εκδήλωσης και η μουσικός Μελίνα Γουρουτίδου.

Το βιβλίο της Μαριλένας Παππά είναι μία συλλογή δέκα μικρών ιστοριών από το κέντρο της Αθήνας, μέσα από τις οποίες η συγγραφέας επιχειρεί να σκιαγραφήσει τον σύγχρονο τρόπο ζωής μίας πόλης που αλλάζει, που γεννιέται και πεθαίνει διαρκώς. Οι ήχοι της πόλης μπλέκονται με την απώλεια και τον έρωτα και δέκα πολύ προσωπικές ιστορίες που δίνουν  ραντεβού με τη βροχή, το φως, την παρακμή της Πατησίων, τη ζωή και τον θάνατο. Ένα βιβλίο που μυρίζει Αθήνα, απώλεια κι έρωτα.

Η παρουσίαση πραγματοποιείται υπό τη διοργάνωση της Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου (Hellenische Gemeinde zu Berlin e. V.) και της Λέσχης Ανάγνωσης Βερολίνου.

16 Νοεμβρίου 2019,  18:30

Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο

(Mittelstraße 33, 12167 Berlin, Germany)

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook