Η Πελαγία, η καθαρίστρια που τόσο αγάπησε ο κόσμος, μετά τη βόλτα της στη Θεσσαλονίκη –όπου και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές- συνεχίζει στο θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ, κάθε Τετάρτη στις 21:15 και Κυριακή στις 19:30, έως την Κυριακή 12 Ιανουαρίου.

Η κωμωδία του Αντώνη Τσιπιανίτη, που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και έκανε πολλές βραδιές τους θεατές να χειροκροτούν όρθιοι στο φινάλε της παράστασης, θα συνεχίσει να «καθαρίζει» τις καρδιές μας και να προσφέρει γέλιο, συγκίνηση και αισιοδοξία.

Στο ρόλο της Πελαγίας η Μαρίνα Γεωργοπούλου σκηνοθετημένη απ τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο!

Η κοινωνική διαστρωμάτωση μιας επιχείρησης, τι σχέση μπορεί να έχει με ανολοκλήρωτους έρωτες; Μια καθαρίστρια «επιτρέπεται» να ονειρεύεται; Ποια ανάγκη μπορεί να οδηγήσει δυο φίλες να ξοδεύονται για μια μεταμόρφωση που δεν εκπληρώνει κάποιο όνειρο;

Στο σαλόνι του σπιτιού της η Πελαγία, καθαρίστρια στο επάγγελμα, μας εκμυστηρεύεται τη ζωή της, τις σκέψεις της, τις αγωνίες της.

Ένας μονόλογος για τον αγώνα μιας γυναίκας να αποκτήσει, όσα της αρνήθηκε η ζωή και να περάσει από τα «όχι» στο μεγάλο «ναι»! Μέσα από κωμικές καταστάσεις αλλά και πολλή συγκίνηση, η Πελαγία μας θυμίζει, ότι εμείς αποφασίζουμε να ευτυχίσουμε και να βιώσουμε μια ζωή γεμάτη χαρά, δώρα, αγάπη και αγαθά!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Ερμηνεία Μαρίνα Γεωργοπούλου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Χριστόφορος Μπουρνιάς

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη στα 21:15, Κυριακή στις 19:30
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ, 10 ευρώ ( φοιτητικό, ανέργων, Α.Μ.Ε.Α. )
Παραστάσεις έως την Κυριακή 12 Ιανουαρίου

Θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ

Κέκροπος 1, Πλάκα

Τηλέφωνο 2103229889, email : [email protected]

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook