«Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας» στην παιδική σκηνή του θεάτρου Σοφούλη

Συνεχίζεται μέχρι τέλος του έτους

Οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες δεν πρόκειται να πάνε πουθενά! Οι λιλιπούτειοι φίλοι τους δεν τους αφήνουν. Έτσι, η παράσταση “Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η Δύναμη της Φιλίας” συνεχίζεται μέχρι το τέλος της χρονιάς, κάθε Κυριακή στις 11.30.

Γενιές ολόκληρες έχουν διασκεδάσει αλλά και διδαχθεί με τους πολύχρωμους Μικρούς Κυρίους και τις υπέροχες Μικρές Κυρίες! Από τον Σεπτέμβριο το κοινό έχει την ευκαιρία να τους γνωρίσει κι από κοντά και να τους απολαύσει ζωντανά στην παράσταση της Καλλιτεχνικής Εταιρίας Θεάτρου (Θέατρο Σοφούλη). Πρόκειται για την επίσημη παράσταση των Μικρών Κυρίων στην Ελλάδα και πρόκειται για μια διαδραστική παραγωγή που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Η παράσταση “Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες : Η δύναμη της φιλίας” προάγει την ευγένεια και την ενσυναίσθηση με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από τις ιστορίες των διάσημων Μικρών Κυρίων, τα τραγούδια τους και τη συμμετοχή των παιδιών.

Η σειρά “Μικροί κύριοι – Μικρές Κυρίες” από το 1971 είναι σε παγκόσμιο επίπεδο μία από τις διασημότερες και πιο δημοφιλείς σειρές παιδικών βιβλίων, έχει γίνει τηλεοπτική εκπομπή, έγινε μουσειακή έκθεση στο Παρίσι ενώ αναμένεται και η ομώνυμη ταινία.

Λίγα λόγια για το έργο

Η μικρή Σοφία είναι πολύ λυπημένη σήμερα. Είχε μια δύσκολη μέρα στο σχολείο. Μιλάει πολύ και δεν χαμογελά ποτέ και γι’ αυτό δεν έχει καθόλου φίλους. Ξαφνικά η κυρία Άμπρα Κατάμπρα εμφανίζεται και με τη βοήθεια των φίλων της, του κυρίου Κατσούφη, της κυρίας Γελαστούλας, του κυρίου Πολυλογά, του Κυρίου Δυνατού αλλά και των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση θα τη βοηθήσει να βρει και πάλι τη χαρά με τη δύναμη της φιλίας!

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα
Κείμενο-στίχοι:  Καλλιόπη Παπαδάκη
Μουσική: Γιώργος Τζιαφέττας
Χορογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη
Σκηνικά: Λορέντζο Μπελλέλι
Κατασκευές Μασκότ: Ανεμοσκορπίσματα
Κατασκευή κοστουμιών: Moda System
Ειδικές κατασκευές: Πένη Ντάνη
Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης
Βοηθός σκηνοθέτη: Ελίζα Κιτσικίδου
Παραγωγή: Καλλιτεχνική Εταιρεία

Παίζουν

Διογένης Γκίκας, Αναστασία Ευσταθοπούλου, Θεοδώρα Καμπόσου, Θανάσης Τζιατζιάφης, Χρυσούλα Φλαμπούτογλου

Πληροφορίες

Μικροί κύριοι – Μικρές κυρίες: Η δύναμη της φιλίας
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση: https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2004843.html
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 11.30

Θέατρο Σοφούλη, Τραπεζούντος 5, 55131, Καλαμαριά
Τηλ. κρατήσεων 2310423925

ΠΑΡΑΓΩΓΗ:  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

Διαβάστε ακόμα:

Stand up Γκόμενοι στο Θέατρο Σοφούλη | Από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook