Η θερμή υποδοχή που χάρισε το  θεατρικό κοινό της Θεσσαλονίκης στην Πελαγία, την “Καθαρίστρια” του Αντώνη Τσιπιανίτη, οδήγησε σε παράταση  της παράστασης για ακόμα μια μέρα την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 21.15 στο Θέατρο Σοφούλη.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο συγγραφέας των μεγάλων επιτυχιών Αντώνης Τσιπιανίτης (“Η πόρνη από πάνω”, που παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία και στη Γαλλία, “Απολυμένη”, “Η μητέρα το άγιου”) και ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Λιακόπουλος (“Καλά Χριστούγεννα κύριε Σκρούτζ”, “Το ελεύθερο ζευγάρι”, “Ερωτογενείς ζώνες”) συναντιούνται με την ταλαντούχα νέα ηθοποιό Μαρίνα Γεωργοπούλου σε μια παράσταση που θα θυμάστε για καιρό.

Η κωμωδία του Αντώνη Τσιπιανίτη, που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και έκανε πολλές βραδιές τους θεατές να χειροκροτούν όρθιοι στο φινάλε της παράστασης, θα συνεχίσει να “καθαρίζει” τις καρδιές μας και να προσφέρει γέλιο, συγκίνηση και αισιοδοξία.

Στο ρόλο της Πελαγίας η Μαρίνα Γεωργοπούλου

σκηνοθετημένη από τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο

Η κοινωνική διαστρωμάτωση μιας επιχείρησης, τι σχέση μπορεί να έχει με ανεκπλήρωτους έρωτες; Μια καθαρίστρια “επιτρέπεται” να ονειρεύεται; Ποια ανάγκη μπορεί να οδηγήσει δυο φίλες να ξοδεύονται για μια μεταμόρφωση που δεν εκπληρώνει κάποιο όνειρο;

Στο σαλόνι του σπιτιού της η Πελαγία, καθαρίστρια στο επάγγελμα, μας εκμυστηρεύεται τη ζωή της, τις σκέψεις της, τις αγωνίες της.

Ένας μονόλογος για τον αγώνα μιας γυναίκας να αποκτήσει, όσα της αρνήθηκε η ζωή και να περάσει από τα “όχι” στο μεγάλο “ναι”! Μέσα από κωμικές καταστάσεις αλλά και πολλή συγκίνηση, η Πελαγία μας θυμίζει, ότι εμείς αποφασίζουμε να ευτυχίσουμε και να βιώσουμε μια ζωή γεμάτη χαρά, δώρα, αγάπη και αγαθά!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Ερμηνεία: Μαρίνα Γεωργοπούλου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Χριστόφορος Μπουρνιάς

Info

Καθαρίστρια
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ, 10 ευρώ (ανέργων, μαθητών, φοιτητών, άνω των 65, ΑμεΑ, πολυτέκνων, εκπαιδευτικών, με απόδειξη μέσων μεταφοράς –ταξί, λεωφορείο)
Προπώληση: viva.gr
Ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 2310423925
Διάρκεια παράστασης : 75 λεπτά
Ημέρες και ώρες παραστάσεων : 
Πέμπτη  24 Οκτωβρίου στις 21.15 
 
Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.
Προσφέρεται έκπτωση με την επίδειξη αποκόμματος εισιτηρίου μέσου μαζικής μεταφοράς εντός 90 λεπτών από την επικύρωση του, στο κανονικό εισιτήριο.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΑΣΘ: Λεωφορείο  5
Από Δυτικά προς Ανατολικά: Στάση Βερβελίδη
Από Ανατολικά προς Δυτικά: Στάση Ναυτικός Όμιλος

Θέατρο Σοφούλη
Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, Τ.Κ. 55131 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310423925,
www.theatrosofouli.gr

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook