Electro Vampires Live @ The Host – Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Opening Act: The Morphine Social Club

Οι Electro Vampires έρχονται on stage την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στο «The Host», στην Πάικου 4 (Θεσσαλονίκη), για μια βραδιά γεμάτη από την μουσική τους. Μαζί τους οι Morphine Social Club.

Οι Electro Vampires…

Δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 2010. Η ιδέα της δημιουργίας τους ξεκίνησε από το «Glastonbury» της Αγγλίας. Ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 2012 και είχε τίτλο «Behind the eyes of the shadow». Ο δεύτερος κυκλοφόρησε το 2019 και έχει τίτλο «Ignorance and Violence». Αγαπούν τα live και είναι κοινό μυστικό πως στην σκηνή η χημεία τους απογειώνεται. Με ήχους post punk μας εισάγουν στη δική τους μουσική, τη δική τους φιλοσοφία, τη δική τους ενέργεια.

Electro Vampires:
Lens : guitar

Sugar : vocals
Y.O.P.J. : drums
Νick : bass guitar
Gosha : synthmachinez

Meet us @ https://electrovampires.com/

Οι Morphine Social Club…

Δημιουργηθηκαν το 2015 στη Θεσσαλονικη και παίζουν έκτοτε το μονολιθικό rock ‘n’ roll, κάνοντας κατάχρηση fuzz,oscillations και λοιπών θορύβων. Έχουν κυκλοφορήσει 3 ΕΡ και είναι τα εξής: “Radioactive” (2015), “Monolithic Gospel” (2017) και “Post Apocalyptic Poetry” (2019).

Πληροφορίες:

Electro Vampires Live @ The Host

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 21.00
Opening Act: The Morphine Social Club
Είσοδος: 5 ευρώ

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook