Ο ΙΑΝΟS, σε συνέχεια των περσινών διαγωνισμών «Η Αθήνα και το Βιβλίο», πραγματοποίησε για δεύτερη συνεχή χρονιά Διαγωνισμούς Φωτογραφίας και Διηγήματος με θέμα: «Αντιθέσεις».

Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η ανακοίνωση των βραβείων του διαγωνισμού διηγήματος. Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα ανακοινώσει τα 50 καλύτερα διηγήματα που επιλέχθηκαν, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε μία ειδική συλλεκτική συλλογή διηγημάτων των Εκδόσεων IANOS. Επίσης, σε αυτήν τη βραδιά θα διαβαστούν τα 10 διηγήματα με την υψηλότερη βαθμολογία.

Η κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους Γιάννη Ξανθούλη (συγγραφέα), Κωνσταντίνο Μπούρα (ποιητή) και Διονύση Μαρίνο (συγγραφέα), θα ανακοινώσει τα διηγήματα που επιλέχθηκαν καθώς και το σκεπτικό επιλογής των νικητών. Επίσης, εκείνη τη βραδιά θα διαβαστούν τα 10 διηγήματα με την υψηλότερη βαθμολογία.

Τα διηγήματα θα κυκλοφορήσουν εκείνη τη βραδιά σε μία ειδική συλλεκτική συλλογή διηγημάτων από τις Εκδόσεις IANOS.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24), η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα προβάλλεται ζωντανά στο ianos.gr

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook