Ο ΓΙΑΝ ΒΑΝ συνάντα επί σκηνής τον Παύλο Παυλίδη με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του mini album Κακό Ποίημα.

Ο Παύλος Παυλίδης ερμηνεύει αυτό το σύγχρονο, πολυδιάστατο και κατά βάση synthpop δίσκο και η φωνή του συναντιέται με τη μουσική του ΓΙΑΝ ΒΑΝ και τους στίχους του Ευθύμη Φιλίππου, σεναριογράφου του Κυνόδοντα και του Αστακού, με την επεξεργασία του τελικού ηχητικού περιβάλλοντος από τον παραγωγό Χρήστο Λαϊνά.

Στο Κακό Ποίημα ο ΓΙΑΝ ΒΑΝ φτιάχνει ένα εντελώς νέο ηχητικό σύμπαν. Ο ήχος της μπάντας συνδυάζει τα αναλογικά συνθεσάιζερ του Βαγγέλη Στεφανόπουλου, τις εμμονικές μπασο-γραμμές του Παρασκευά Κίτσου και το έντονα ρυθμικό στοιχείο, ισορροπώντας μεταξύ εσωστρέφειας και εξωστρέφειας. Ο Φώτης Σιώτας στο ηλεκτρικό βιολί συμπληρώνει το σχήμα έχοντας, παράλληλα, αναλάβει το τραγουδιστικό μέρος του παλαιότερου ρεπερτορίου.

Οι έξι πρωτότυπες συνθέσεις του mini album, οι τρεις σε στίχους του Ευθύμη Φιλίππου και οι τρεις σε στίχους του Jan Van de Engel (ΓΙΑΝ ΒΑΝ), αρκετό από το υλικό των προηγούμενων δίσκων του ΓΙΑΝ ΒΑΝ αλλά και κάποια αγαπημένα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη θα παρουσιαστούν στη συναυλία στα Πανοραμικά Σκαλιά.

Συντελεστές:

Παύλος Παυλίδης, φωνή 
Φώτης Σιώτας, φωνή, βιολί
Βαγγέλης Στεφανόπουλος, πιάνο, synths 
Παρασκευάς Κίτσος, μπάσο, φωνή 
Jan Van de Engel (ΓΙΑΝ ΒΑΝ), τύμπανα

Special Guest: Ειρήνη Αραμπατζή

Πέμπτη 05/09, 21.00
Πανοραμικά Σκαλιά

Ελεύθερη είσοδος

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook