Το Υπουργείο Παιδείας καλεί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των κλάδων ΠΕ60 Νηπιαγωγών, ΠΕ70 Δασκάλων, ΠΕ01 Θεολόγων, ΠΕ02 Φιλολόγων, ΠΕ03 Μαθηματικών, ΠΕ04 Φυσικών ή Χημικών ή Βιολόγων, ΠΕ08 Καλλιτεχνικών, ΠΕ79 Μουσικών και ΠΕ86 Πληροφορικής, που επιθυμούν να αποσπαστούν στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου Κρήτης (Σ.Ε.Π.) για το σχολικό έτος 2019-2020 για την κάλυψη των θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού των ελληνόφωνων τμημάτων, καθώς και των θέσεων για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στα αγγλόφωνα τμήματα, σύμφωνα με την από 25-7-2019 ηλεκτρονική επιστολή της Διευθύντριας του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας Κρήτης, ως  ακολούθως:

Ι. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
1. Θέσεις κλάδου ΠΕ60 Νηπιαγωγών, για το ελληνόφωνο τμήμα.
2. Θέσεις κλάδου ΠΕ70 Δασκάλων, για το ελληνόφωνο τμήμα.
3. Θέσεις κλάδου ΠΕ08 Καλλιτεχνικών, με πολύ καλή γνώση Αγγλικής για διδασκαλία και στα δύο γλωσσικά τμήματα (ελληνόφωνο και αγγλόφωνο).
4. Θέσεις κλάδου ΠΕ79 Μουσικών, με πολύ καλή γνώση Αγγλικής για διδασκαλία και στα δύο γλωσσικά τμήματα (ελληνόφωνο και αγγλόφωνο).

ΙΙ. ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
1. Θέσεις κλάδου ΠΕ01 Θεολόγων, για το ελληνόφωνο τμήμα (σε περίπτωση πλεονάσματος ωρών, αυτές θα καλυφθούν σε άλλο σχολείο του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Ηρακλείου).
2. Θέσεις κλάδου ΠΕ02 Φιλολόγων, για το ελληνόφωνο και το αγγλόφωνο τμήμα και τη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων, Ηθικής, διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας ως L3 EL και της ελληνικής γλώσσας σε μαθητές της κατηγορίας Ι.
3. Θέσεις κλάδου ΠΕ03 Μαθηματικών, για το ελληνόφωνο τμήμα.
4. Θέσεις κλάδου ΠΕ04 Φυσικών ή Χημικών ή Βιολόγων, για το ελληνόφωνο τμήμα και τη διδασκαλία Integrated Sciences, Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας. Σε περίπτωση που ο εκπαιδευτικός διαθέτει επάρκεια διδασκαλίας στην Αγγλική/Γαλλική/ Γερμανική γλώσσα, μπορεί να αναλάβει κάποιες ώρες στο αγγλόφωνο τμήμα.
5. Θέσεις κλάδου ΠΕ08 Εικαστικών, με πολύ καλή γνώση Αγγλικής για διδασκαλία και στα δύο γλωσσικά τμήματα.
6. Θέσεις κλάδου ΠΕ86 Πληροφορικής, με άριστη γνώση Αγγλικής για διδασκαλία και στα δύο γλωσσικά τμήματα.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 9-8-2019 έως 16-8-2019 και ώρα 14:00.

Δείτε ολόκληρη την Πρόσκληση εδώ

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook