Ο δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (Tasos P.) μετά τη φετινή ραδιοφωνική του επιτυχία «BabyLove» και τη βράβευσή του με 4 Global Music Awards στην Αμερική, μάς παρουσιάζει μέσα στον Ιούλιο το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Libra (1975)-Part Two» που θα κυκλοφορήσει από την FM Records. Το πρώτο μέρος είχε κυκλοφορήσει πέρυσι τον Απρίλιο.

Στο νέο του mini album (E.P.) συνολικής διάρκειας 20 λεπτών, περιέχονται 5 tracks. Εμφανείς είναι οι επιρροές του δημιουργού από την techno μουσική της δεκαετίας του 90.  Πρώτο single είναι το «Tokyo Boy», ένα αισιόδοξο track, που έχει σαν κεντρική του ιδέα την ιστορία ενός μικρού αγοριού από το Tokyo, που μετά το θάνατο των γονιών του, μαθαίνει να μεγαλώνει ανεξάρτητος και έχει σαν όνειρο να γίνει μία μέρα Ολυμπιονίκης .

Την παραπάνω ιδέα ο δημιουργός την άντλησε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διοργανωθούν του χρόνου το καλοκαίρι στο Τόκιο ενώ παράλληλα το single θα συνοδεύεται από μια animated ιστορία μικρού μήκους που ετοιμάζεται.

Δείτε το teaser:

Όσο για τα υπόλοιπα tracks του E.P. αυτά είναι τα Digital Love, Sext Talk, Fallen Angel και After Lifeθέλοντας ο δημιουργός να εκφράσει τις σκέψεις του για το διαδικτυακό έρωτα και τη μεταθανάτια ζωή.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί και η εντυπωσιακή φωτογραφία του εξωφύλλου που έχει μία  retro neo-wave αισθητική.

Tasos P. - Libra (1975)-Part Two
Links:

https://music.apple.com/gr/album/libra-1975-part-two-ep/1471336370

https://play.google.com/store/music/album/Tasos_P_Libra_1975_Part_Two?id=Bou7kferu66df4ityq7yzvnby6u

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook