Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2019 θα αναρτηθούν σταδιακά σε όλα τα σχολεία, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, οι βαθμολογίες των υποψηφίων που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΔΔΕ Φθιώτιδας, η αποστολή- διακίνηση θα ξεκινήσει από τα Β.Κ. νωρίς το πρωί της Πέμπτης 27-6-2019, ώστε  τα δέματα να έχουν φτάσει στις Διευθύνσεις την Παρασκευή 28-6-2019. Πιθανόν να υπάρξουν  κάποιες ώρες καθυστέρησης στις νησιωτικές περιοχές.

Την Παρασκευή 28-6-2019 το πρωί ως το μεσημέρι, οι Διευθυντές Δ.Ε. θα παραδώσουν  αμέσως στα Λύκειά τους τα ανάλογα δέματα, ώστε το μεσημέρι της Παρασκευής 28-6-2019 οι  βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ.

Επισημαίνουμε ότι στις σχολικές μονάδες θα αναρτηθούν ΜΟΝΟ οι εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν ηλεκτρονικά για τη βαθμολογία του στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Για τα σημαντικότερα νέα των Πανελλαδικών 2019, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook