Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου και ώρα 20:00, στον Πολυχώρο Πολιτισμού της πρώην Σχολής Τεχνών & Επαγγελμάτων Ισλαχανέ (Ελ. Ζωγράφου 3), ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος (Σ.Μ.Β.Ε.) και η Υπηρεσία Νεώτερων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Κεντρικής Μακεδονίας του ΥΠΠΟΑ, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, διοργανώνουν ανοικτή εκδήλωση με θέμα: «Μουσικοί-ή του δρόμου και Δημοκρατία».

Μια εκδήλωση με επίκεντρο την τέχνη και το δίκαιο, τον πολιτισμό και τη δημοκρατία, την ελευθερία της έκφρασης και τους περιορισμούς της, όπου μουσικοί και ομιλητές, με τραγούδια και με λόγια «συνομιλούν», όπως και η μουσική του δρόμου με το κοινό.

Θα μιλήσουν οι: Νίκος Γρηγοριάδης, Μουσικός στον δρόμο, Δημήτρης Σφίγγος, Μουσικός – Ιδιοκτήτης Μουσικής Σκηνής «Πριγκηπέσσα», Δημήτρης Ζερβουδάκης, Τραγουδοποιός και Νικ. Παρασκευόπουλος, υποψήφιος Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Α’ Θεσσαλονίκης – Ομ. Καθηγητής Νομικής Α.Π.Θ.

Στο Μουσικό Πρόγραμμα της εκδήλωσης συμμετέχουν οι: Δημήτρης Ζερβουδάκης, Ηλέκτρα, Πέτρος Καράλης, Νίκος Γρηγοριάδης, Μπάμπης Γιαγκούδης, Παναγιώτης Κουτσούρας, Δημήτρης Σφίγγος

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook