Την Κυριακή 23 Ιουνίου στο Ξέφωτο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δίνει ραντεβού με το φιλότεχνο αθηναϊκό κοινό σε μια ξεχωριστή συναυλία υψηλών απαιτήσεων.

Τραγούδια του Κόσμου που δύσκολα ακούγονται σε άλλες συναυλίες της μαζί με την εκρηκτική απόδοση των πολυαγαπημένων της επιτυχιών θα απολαύσουν όσοι τυχεροί παρευρεθούν στον μαγικό χώρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Τις εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις του πιανίστα Θωμά Κοντογεώργη θα ερμηνεύσουν εκτός από τον ίδιο, οι εκπληκτικοί μουσικοί που υποστήριξαν το χειμερινό πρόγραμμα της Άλκηστης στο Gazarte και η δημοφιλής ορχήστρα νυκτών εγχόρδων MandolinARTE που τόσες υπέροχες στιγμές είχε χαρίσει μαζί με την Άλκηστη στο παλιότερο πρόγραμμά τους  «Παιχνίδι με τον χρόνο».

Με τη σύμπραξη και άλλων εκλεκτών μουσικών και την ξεχωριστή φωνή του ταλαντούχου Γιάννη Μαθέ αναμένεται ένα έξοχο και ιδιαίτερο live, που μόνο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μπορεί να προσφέρει.

Το Summer Nostos Festival διοργανώνεται και υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σε συνεργασία με το Κεντρο Πολιτισμου Ιδρυμα Σταυρος Νιαρχος.

Οι ανοιχτές εκδηλώσεις του SNFestival 2019 θα πραγματοποιηθούν από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου, στο ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται το Summer Nostos Festival 2019, 23-30 Ιουνίου στο ΚΠΙΣΝ

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook