Την αναβολή του 19ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ και τον προγραμματισμό του στα τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου προτείνει στην ΟΛΜΕ η Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας υπόψη, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση, τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την  ανακοίνωση για τη διεξαγωγή  των βουλευτικών εκλογών στις 7 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ:

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ 19ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Το Δ.Σ της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την  ανακοίνωση για τη διεξαγωγή  των βουλευτικών εκλογών στις 7 Ιούλη θεωρεί ότι η διεξαγωγή του 19ου Συνεδρίου (29/6 με 2/7/2019), λίγες μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, θα υπονομεύσει την ανάγκη ουσιαστικής συζήτησης για τα προβλήματα – αιτήματα και την οργάνωση της αγωνιστικής μας δράσης για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το Δ.Σ της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης αποφάσισε-κατά πλειοψηφία-να προτείνει προς το ΔΣ της ΟΛΜΕ την αναβολή του 19ου  Συνεδρίου και τον προγραμματισμό του, από το ΔΣ της ΟΛΜΕ, στα τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook