Καλή επιτυχία σ’ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές

Μήνυμα Προέδρου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής Σπύρου Δαμιανού για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και δύναμη στις μαθήτριες και στους μαθητές που ξεκινούν την δύσκολη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Δεν πρόκειται για ένα «εθιμοτυπικό» καθήκον να εκφράσω αυτές τις ευχές. Έχω ζήσει και έχουμε ζήσει όλοι οι Φροντιστές και οι καθηγητές μας όλη την πορεία της προετοιμασίας τους ώστε να κάνουν την προσπάθεια με όλα τα εφόδια που τους είναι αναγκαία. Έχουμε ζήσει όλη την αγωνία και το ενδιαφέρον των γονέων να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους το καλύτερο. Γι’ αυτό στην δοκιμασία αυτή είμαστε μαζί τους. Είναι και δική μας δοκιμασία.

Εύχομαι να εκπληρωθούν οι στόχοι, τα όνειρα τους. Να προχωρούν πάντα με δύναμη, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Η δοκιμασία που ξεκινά είναι ένα βήμα στη διαδρομή της ζωής τους. Ας μην ξεχνούν ότι όσο σοβαρή κι αν είναι, έχουν μπροστά τους και άλλες δυνατότητες κι άλλες ευκαιρίες. Ας κάνουν λοιπόν το βήμα, την προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς άγχος και με θάρρος.

Καλή επιτυχία σ’ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές!

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook