Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!
Μήνυμα Προέδρου Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος  για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ευχές πολλές απ’ όλους μας ας συντροφεύουν τα παιδιά μας που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις. Ταξίδι γνώσεων και επιλογών μέσα από την ευγενή άμιλλα της δια βίου εκπαίδευσης. Δεν θα είναι το μόνο όμως ταξίδι επιλογών -και μ’ αυτή την έννοια χρειάζεται λιγότερο άγχος και περισσότερο μεθοδικότητα- για την αξιοποίηση του γνωστικού εξοπλισμού που απέκτησαν στα μαθητικά, λυκειακά χρόνια, που προσπαθήσαμε μ΄ όλη την δύναμη, τις γνώσεις και την εμπειρία μας να τους παρέχουμε στα Φροντιστήρια!

Συμβουλή για θάρρος λοιπόν ψυχραιμία και αισιοδοξία ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ευχές και στους γονείς να υποστηρίξουν με ψυχραιμία και αγάπη την προσπάθεια των παιδιών, υπενθυμίζοντας ότι θα είναι αρωγοί με αγάπη σε κάθε ταξίδι τους για την επόμενη φάση της ζωής τους.

Από καρδιάς λοιπόν να ανοίξει εύστοχα η νέα σελίδα των στόχων του κάθε μαθητή/μαθήτριας στους στόχους που θέτει με ένα χαμόγελο και μια νοσταλγία για τα μαθητικά και εκπαιδευτικά χρόνια.

Γιάννης Βαφειαδάκης
Πρόεδρος ΔΣ ΟΕΦΕ

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Βαφειαδάκης: «Η Ο.Ε.Φ.Ε. είναι πλέον μια Ομοσπονδία με ρόλο, λόγο και συνεχείς παρεμβάσεις»

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook