Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019, ώρα 20:30, στους χώρους της Καθολικής Εκκλησίας στη Θεσσαλονίκη (Φράγκων 19), θα πραγματοποιηθεί η χορωδιακή μουσική παράσταση«A CAPPELLA», από την επίλεκτη πανεπιστημιακή χορωδία του Αmerican University Chamber Singers, υπό τη διεύθυνση του Daniel Abraham και τον καλλιτεχνικό συντονισμό του Αναστάσιου Στρίκου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγαπημένες συνθέσεις, σύγχρονες και κλασσικές, κομμάτια από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Κούβα, την Λατινική Αμερική και την Ελλάδα, ενώ δεν θα λείψουν και τα γκόσπελ και τα σπιρίτσουαλ. 

Την εκδήλωση διοργανώνει τo Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η χορωδία American University Chamber Singers ιδρύθηκε το 1934 από τον James McLain. Τα Χορωδιακά Σύνολα του American University έχουν ακμάσει κάτω από την εξαιρετική διεύθυνση πολλών από τους πιο διάσημους μαέστρους της περιοχής της Ουάσινγκτον, όπως: Paul Calloway, Norman Scribner, Vito Mason, Paul Hill, Sondra Proctor και Elise Eisenhower.

Υπό την καθοδήγηση του Daniel Abraham από το 2000, το χορωδιακό πρόγραμμα του Αμερικανικού Πανεπιστημίου συνεχίζει να ευημερεί και να διατηρεί την παράδοσή του στην αριστεία στις μουσικές επιδόσεις.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook