Με το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Δεσμός με την Κοινωνία» βραβεύτηκε η Ο.Ε.Φ.Ε. στο πλαίσιο των EDUCATION LEADERS AWARDS. Πρόκειται για μια ξεχωριστή διάκριση της Ο.Ε.Φ.Ε. και όλων των Φροντιστών- μελών της πανελλαδικά από έναν υψηλού κύρους θεσμό. Αναφέρουμε ενδεικτικά του επιπέδου της διοργάνωσης, ότι Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν η πρώην Υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου, όπως και ότι ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν διεθνούς κύρους Επιστήμονες όπως ο κ. Κωνσταντίνος Δασκαλάκης του ΜΙΤ και η Ελένη Αντωνιάδου της NASA.

Η εκδήλωση για την απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Φ.Ε., Γιάννης Βαφειαδάκης επικεφαλής Αντιπροσωπείας της Ο.Ε.Φ.Ε.

Η βράβευση αυτή συνιστά μια ξεχωριστή στιγμή στην προσπάθεια της Ο.Ε.Φ.Ε. για δράσεις με κοινωνική ευαισθησία (υποτροφίες, χρηματοδότηση φορέων με κοινωνικό έργο με ποσοστό όσων καταβάλλονται από τους συμμετέχοντες στα Σεμινάρια Διδακτικής, πρωτοβουλία για δότες μυελού των οστών κ.ά) και εξωστρέφεια. Αυξάνει το κύρος της Ομοσπονδίας και των Φροντιστηρίων και την απαίτηση να συνεχιστεί αυτή η πορεία.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook