Μεγαλύτερο από κάθε άλλη χρονιά, με ακόμη περισσότερους Έλληνες και ξένους καλεσμένους, με ακόμη περισσότερους διάσημους δημιουργούς, ακόμη περισσότερα workshops και masterclasses, με περισσότερους εκθέτες και καλύπτοντας τη μεγαλύτερη έκταση σε σχέση με κάθε προηγούμενη διοργάνωση επιστρέφει (από τις 10 ως τις 12 Μαΐου 2019) το Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con», το απόλυτο φεστιβάλ στην Ελλάδα για τα κόμικς, το animation και όλα όσα σχετίζονται με τις συγκεκριμένες μορφές τέχνης. Στον γνώριμο πλέον χώρο του συνεδριακού κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ-Helexpo, το «The Comic Con 5» είναι έτοιμο να υποδεχθεί και φέτος τους χιλιάδες επισκέπτες που το τίμησαν αδιάλειπτα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια.

Τις προηγούμενες τέσσερις χρονιές, το «The Comic Con’ προσκάλεσε στη Θεσσαλονίκη ορισμένους από τους σημαντικότερους σχεδιαστές στον πλανήτη σήμερα – μεταξύ αυτών ο Frank Miller, ο Dave McKean, ο Giorgio Cavazzano, ο Mike Collins, o Colin Cantwell, ο Tanino Liberatore και πολλοί ακόμη. Φέτος, φέρνει τον Don Rosa, τον κορυφαίο Αμερικανό δημιουργό ιστοριών της Disney, τον ηθοποιό Manu Bennett (με συμμετοχή στις τηλεοπτικές σειρές «Σπάρτακος» και «Arrow» και στην κινηματογραφική τριλογία «Hobbit»), αλλά και περισσότερους από 150 Έλληνες δημιουργούς – αριθμός-ρεκόρ για οποιαδήποτε αντίστοιχη διοργάνωση στην Ελλάδα.

Manu Bennett

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η πρώτη ημέρα τού Thessaloniki Comic Convention (Παρασκευή 10.05.2019) θα είναι αφιερωμένη στα σχολεία που θα βρεθούν στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», για να απολαύσουν τα events τής διοργάνωσης, να συμμετάσχουν σε masterclasses και workshops, να δουν από κοντά διάσημους καλλιτέχνες και να χαρούν συμμετέχοντας σε αυτήν τη μεγάλη, πολύχρωμη γιορτή των κόμικς και του animation.

INFO

Το «The Comic Con 5» θα πραγματοποιηθεί από τις 10 ως τις 12 Μαΐου 2019, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo.

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 10/05 και Σάββατο 11/05 μεταξύ 10.00-21.00, Κυριακή 12/05 μεταξύ 10.00-20.00.

Εισιτήρια: €7 (εισιτήριο ημέρας), €12 (μειωμένο εισιτήριο τριημέρου-προπώληση), €14 (εισιτήριο τριημέρου). Παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων δικαιούνται δωρεάν είσοδο, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα (ένα παιδί ανά ενήλικα). Εισιτήριο για κάθε επιπλέον παιδί ηλικίας έως 12 ετών: €3.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook