Στο πλαίσιο της 16ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ) οι εκδόσεις Κέδρος διοργανώνουν την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Γραβάτα δημοσίας αιδούς» του Δημήτρη Π. Κρανιώτη, ιατρού ειδικού παθολόγου, το Σάββατο 11 Μαϊου 2019 και ώρα 15:00-16:00 στην Αίθουσα «ΕΙΠ», στο Περίπτερο 15 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ-HELEXPO).

Πρόκειται για την ένατη ποιητική συλλογή του Λαρισαίου ποιητή σε Ελλάδα και εξωτερικό, η οποία κυκλοφόρησε το 2018 από τις εκδόσεις Κέδρος κι έλαβε ιδιαίτερα θετικές κριτικές.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Σωκράτης Καμπουρόπουλος (ποιητής, μεταφραστής, πρώην ειδικός σύμβουλος ΕΚΕΒΙ), Κατερίνα Καριζώνη (ποιήτρια, συγγραφέας), Σταύρος Γκιργκένης (ποιητής, δρ. φιλολογίας, μεταφραστής) και Στέλιος Καραγιάννης (ποιητής, μεταφραστής, διευθυντής περιοδικού «Ερατώ Ars Poetica»). Ποιήματα της συλλογής θα διαβάσει ο ίδιος ο ποιητής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμα: 

16η ΔΕΒΘ: Τέσσερις ημέρες, 500 εκδηλώσεις, 290 εκδότες, 300 συγγραφείς και 900 ομιλητές

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook