Την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 20.30 στη Ζώγια έρχεται μια βραδιά παραμυθιού από το “Μουσικό Κουκί”. «Ψέμματα ή Αλήθεια; Οι σχέσεις των ζευγαριών μέσα από τα παραμύθια» είναι ο τίτλος της βραδιάς.

Τι θα δούμε;

Οι σχέσεις άντρα γυναίκα μέσα από τέσσερα παραμύθια από τρία διαφορετικά μέρη της γης.

«… Εκείνος χτυπούσε το τύμπανο και χόρευε και εκείνη τραγουδούσε, και όσο τραγουδούσε αυτός ξανάνιωνε, έγινε ένα όμορφο παλικάρι με λυγερή κορμοστασιά. Την έπιασε από την μέση και χόρευαν και όσο χόρευαν εκείνη έγινε μια νεράιδα που πάνω στα μαλλιά της μπλέχτηκαν τα άστρα του ουρανού!!!»

Αφήγηση: Σουλτάνα Ξένου

Μουσική: Αντωνία Μυριαγκού

Βιογραφικό της ομάδας:

Το Μουσικό Κουκί είναι μια Μουσικο-παιδαγωγική Ομάδα Αφήγησης Παραμυθιών για παιδιά και ενήλικες. Αποτελείται από την Αντωνία Μυργιαγκού, καθηγήτρια κιθάρας και την ειδική παιδαγωγό Σουλτάνα Ξένου. Οι δυο τους οργανώνουν διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, συνδυάζοντας την αφήγηση με μουσικά, εικαστικά και ψυχοκινητικά παιχνίδια. Παρουσιάζουν επίσης θεματικές παραστάσεις αφήγησης για ενήλικες.

Ιnfo:
Τετάρτη 8 Μαΐου

Βραδιά παραμυθιού από το «Μουσικό Κουκί»
«Ψέμματα ή Αλήθεια; Οι σχέσεις των ζευγαριών μέσα από τα παραμύθια»
«Ζώγια» / Βιβλίο, τσάι και συμπάθεια
Αλ.Σβώλου 54, Θεσσαλονίκη
Ώρα έναρξης: 20.30
Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 243 459
Είσοδος: 5 ευρώ

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook