Λαϊκή συναυλία µε τους Γεράσιµο Ανδρεάτο, Σωκράτη Παπαϊωάννου και Εύη Κουτσαυτάκη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαΐου στη Νεάπολη στο πλαίσιο των «Αγιωργίτικων 2019», των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνουν ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών και ο Μητροπολιτικός Ι.Ν.Ν. Αγ. Γεωργίου της Ι.Μ. Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως και Συκεών με αφορμή τον εορτασμό του πολιούχου της Νεάπολης, Αγίου Γεωργίου.

Η συναυλία, με την οποία και θα κλείσει ο κύκλος των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων, θα ξεκινήσει μετά τις 20:30 στην Κεντρική Σκηνή (πεζόδρομος του Ι.Μ.Ν. Αγίου Γεωργίου).

Τους δημοφιλείς καλλιτέχνες θα συνοδεύσουν:

Κωνσταντίνος Βελλιάδης – Μπουζούκι
Γιάννης Γιαννούλης –  Τύμπανα
Ανδρέας Ζιάκας – Κιθάρα
Λευτέρης Δίγκας – Κλαρίνο

Υπενθυμίζουμε ότι τα «Αγιωργίτικα 2019» θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 3 Μαΐου ως και την Κυριακή 5 Μαΐου

Το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, με κεντρικό άξονα το θρησκευτικό στοιχείο, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την γιορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για να ψυχαγωγηθούν μικροί και μεγάλοι παρακολουθώντας αθλητικές εκδηλώσεις, παραδοσιακούς χορούς και θεατρικές παραστάσεις.

Για τρεις ημέρες το κέντρο της Νεάπολης θα μετατραπεί σε έναν υπαίθριο τόπο καλλιτεχνικής δημιουργίας, παρουσίασης παραδοσιακών χορών, μουσικών προγραμμάτων και ψυχαγωγικών δράσεων για τα παιδιά. Κι αυτό θα γίνει σε δυο διαφορετικούς χώρους που είναι ο πεζόδρομος του Ι.Μ.Ν. Αγίου Γεωργίου, όπου θα στηθούν η Κεντρική και η Παιδική Σκηνή, και η αυλή του 1ου Δημ. Σχολείου Νεάπολης στην πλατεία Ειρήνης (Ρολόι).

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook