Λαμπερά ονόματα περιλαμβάνει η λίστα προσκεκλημένων τού Thessaloniki Comic Convention “The Comic Con”, του κορυφαίου comic convention στη Νοτιοανατολική Ευρώπη – ανάμεσά τους ο Manu Bennett, ένας ηθοποιός που ξεχωρίζει για τη συμμετοχή του σε επικές παραγωγές τού Χόλιγουντ, αλλά και σε σειρές που καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Manu Bennett (Μάνου Μπένετ), ένα από τα πιο “καυτά” (κυριολεκτικά και μεταφορικά…) ονόματα στο Χόλιγουντ σήμερα, θα είναι ένας από τους προσκεκλημένους τού Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con», του απόλυτου φεστιβάλ στην Ελλάδα για τα κόμικς, το animation και όλα όσα σχετίζονται με τις συγκεκριμένες μορφές τέχνης, το οποίο επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 10 ως τις 12 Μαΐου 2019.

Θαυμάσαμε όχι μόνο τις υποκριτικές ικανότητες, αλλά και τους άψογους κοιλιακούς του στον ρόλο τού “Κρίξου”, στην τηλεοπτική σειρά “Σπάρτακος”, που σάρωσε τηλεθεάσεις και βραβεία. Ξεχώρισε ως “Azog the Defiler” στην κινηματογραφική τριλογία “Hobbit”, η οποία μονοπώλησε για τρεις συνεχόμενες χρονιές το ενδιαφέρον τού σινεφίλ κοινού στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μάγεψε με την ερμηνεία του ως “Allanon” στη σειρά “The Shannara Chronicles”, αλλά και με τις πολεμικές ικανότητες και τη σωματική του διάπλαση στον ρόλο τού Slade Wilson/Deathstroke της σειράς “Arrow”.

Φέτος, ο αγαπημένος ηθοποιός, που έχει εκατομμύρια fans σε ολόκληρο τον κόσμο (κυρίως, δε, από το ασθενές φύλο…), έρχεται στη Θεσσαλονίκη, αποκλειστικά για το Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con». Στο πλαίσιο της παρουσίας του στο convention, ο Bennett θα συμμετάσχει σε signings, σε Q&A και σε photo sessions, ενώ έχει προγραμματιστεί και συνάντησή του με τους fans του που θα ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά (περισσότερα για το αναλυτικό πρόγραμμα του Manu Bennett, αλλά και για τους όρους συμμετοχής των ενδιαφερομένων σε αυτό μπορείτε να βρείτε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στη διεύθυνση http://thecomiccon.gr).

INFO:

Το “The Comic Con 5” θα πραγματοποιηθεί από τις 10 ως τις 12 Μαΐου 2019, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις εγκαταστάσεις τής ΔΕΘ-Helexpo.

> Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 10/05 και Σάββατο 11/05 μεταξύ 10.00-21.00, Κυριακή 12/05 μεταξύ 10.00-20.00.
> Εισιτήρια: €7 (εισιτήριο ημέρας), €12 (μειωμένο εισιτήριο τριημέρου-προπώληση), €14 (εισιτήριο τριημέρου). Παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων δικαιούνται δωρεάν είσοδο, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα (ένα παιδί ανά ενήλικα). Εισιτήριο για κάθε επιπλέον παιδί ηλικίας έως 12 ετών: €3.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook