Η αγαπημένη παράσταση κουκλοθεάτρου «Ο Πέτρος & ο Λύκος» επιστρέφει, για 3 μόνο Κυριακές, στις Νέες «Φιγούρες & Κούκλες» από το Κουκλοθέατρο Αλεξίας Αλεξίου.

Χωρούν όλα τα όργανα της συμφωνικής ορχήστρας σε μια βαλίτσα;

Xωρούν οι ήρωες ενός παραμυθιού σε μια παρτιτούρα;

Γίνονται τα αναλόγια… δέντρα; Οι νότες λουλούδια;

Mπορούν οι γραμμές ενός πενταγράμμου να δέσουν ένα λύκο;

Όλα μπορούν να συμβούν, όταν η Αλεξία Αλεξίου ζωντανεύει νότες και κούκλες!

«Ο Πέτρος & ο Λύκος», το κλασικό παραμύθι του S. Prokofiev θα ζωντανέψει μαγικά, κουκλοθεατρικά, μπροστά στα μάτια σας τις τρεις πρώτες Κυριακές του Μάιου στις Νέες «Φιγούρες & Κούκλες».

Οι ήρωες-κούκλες της ιστορίας προσωποποιούνται μέσω ενός ή περισσότερων οργάνων. Το φλάουτο εκπροσωπεί το πουλί, το όμποε την πάπια, το κλαρίνο τη γάτα, το φαγκότο τον αυστηρό παππού, τρία κόρνα παίζουν τον λύκο, τα έγχορδα όλα μαζί τον Πέτρο, τα ξύλινα πνευστά τους κυνηγούς, τα τύμπανα και η γκρανκάσα βροντούν σαν τις τουφεκιές τους.

Η παράσταση φτάνει στο τέλος με την δημιουργική έκφραση των παιδιών, τα οποία με τη βοήθεια της κουκλοπαίκτριας ολοκληρώνουν το έργο κλείνοντας πανηγυρικά την τελευταία σκηνή του, την παρέλαση προς το ζωολογικό κήπο!  Μη χάσετε με τα πιτσιρίκια σας την αγαπημένη κουκλοΘεατρική παράσταση στις Νέες «Φιγούρες & Κούκλες».

Κουκλοθεατρικό Εργαστήρι

Μετά την παράσταση θα πραγματοποιηθεί και κουκλοθεατρικό εργαστήρι. Οι μικροί θεατές, υπό την καθοδήγηση της Αλεξίας Αλεξίου θα φτιάξουν τον δικό τους ήρωα του παραμυθιού και θα του δώσουν ζωή πάνω στο τεράστιο κούκλο-πεντάγραμμο!

Eξασφαλίστε τις θέσεις σας τηλεφωνικά και διασκεδάστε οικογενειακά με  ένα υπέροχο μουσικό παραμύθι, σε μια ευρηματική διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου!

  • Για παιδιά ΑΝΩ των 3 ετών –

«Ο Πέτρος & ο Λύκος»  – ΚουκλοΘέατρο Αλεξίας Αλεξίου

Κυριακή 5, 12, 19/5 ,  ώρα: 11.30π.μ.

Διάρκεια: 50΄.  Τιμή εισιτηρίου:  7 ευρώ .

ΚουκλοΘεατρικό Εργαστήρι

Κυριακή 5, 12, 19 /5, 12.45

Διάρκεια : 50 ΄.  Τιμή εισιτηρίου : 5 ευρώ

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

 

«ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ» – Νέος χώρος: Αχιλλέως 90 , Π.Φάληρο

(Στάση ΤΡΑΜ «Αμφιθέας»)

Τηλ.  210 3227507 – 6937714733 / www.fkt.gr

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook