Οι Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας σας προσκαλούν σε μια συζήτηση για το βιβλίο στη Ζώγια, τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 19.30. Λίγες μέρες πριν την παγκόσμια ημέρα για το βιβλίο (23 Απριλίου) γιορτάζουμε με τους αναγνώστες την αγάπη για τη συγγραφή και την ανάγνωση.

Το βιβλίο αποτέλεσε και αποτελεί πάντα μια αφορμή για συζήτηση, για προβληματισμό, και σκέψη. Οι συγγραφείς εμπνέονται από την καθημερινότητα και τα προσωπικά τους βιώματα για τη συγγραφή ενός βιβλίου. Οι αναγνώστες ταυτίζονται μαζί τους και ολοκληρώνουν μαζί ένα βιβλίο, ακολουθώντας την πορεία μιας ιστορίας στο χρόνο.

Η Παγκόσμια Ημέρα για το βιβλίο στις 23 Απριλίου, θυμίζει σε όλους μια θλιβερή διαπίστωση, στην Ελλάδα δεν διαβάζουμε πολλά βιβλία, δεν ταξιδεύουμε με αυτά, δεν αναζητούμε τη συνεχή και δια βίου κοινωνικόποίηση και παίδευση μας μέσα από το γραπτό λόγο.

Στόχος της συνεύρεσης με τους τρεις αγαπημένους συγγραφείς με πρωτοβουλία των εκδόσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας είναι να παραθέσουν οι αναγνώστες τις ερωτήσεις τους και να διεξαχθεί ένας γόνιμος διάλογος για το βιβλίο και την οπτική που όλοι έχουμε σχηματίσει γύρω από αυτό.

Στην ανοικτή συζήτηση με το κοινό της πόλης θα συμμετέχουν οι συγγραφείς:

– Ισίδωρος Ζουργός

– Σοφία Νικολαϊδου

– Σταύρος Γρόσδος 

Ιnfo:

«Τρεις συγγραφείς συνομιλούν με το κοινό της Θεσσαλονίκης»
Δευτέρα 15 Απριλίου στις 19.30
«Ζώγια» / Βιβλίο, τσάι και συμπάθεια
Αλ.Σβώλου 54, Θεσσαλονίκη
Είσοδος ελεύθερη
Τηλέφωνο για πληροφορίες: 2310 243.459

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook