Ένα κλασικό τσεχωφικό κείμενο του 1900, μέσα σε ένα νεοκλασικό κτίριο που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, ξαναζωντανεύει μαζί με τους θεατές. Όλα συμβαίνουν εντός μίας συνάντησης στο παρόν!

Τρεις αδερφές αφηγούνται την ιστορία τους. Μια ιστορία κοινής μνήμης, εσωτερικής αλήθειας, προσωπικής οδύνης, πάθους, έρωτα, πολιτικής ενδοσκόπησης και φιλοσοφικής αναγωγής. Μια ιστορία του σήμερα. Για τον καθένα και την καθεμιά που θέλει να φύγει, που ονειρεύεται μια Μόσχα. Μια ιστορία τριών γυναικών που αγωνίζονται για τη χειραφετημένη τους δράση και σκέψη αλλά κάπου μελαγχολούν. Κάπου τις κεντρίζει η έλξη της απώλειας. Όλοι φεύγουν, λένε. Στρατιωτικοί, συγγενείς, εραστές, φίλοι. Οι αδερφές μένουν μόνες, αλλά θέλουν να ζήσουν. Το πρόταγμα για ζωή τις κινητοποιεί να αρχίσουν πάλι από την αρχή…!

Πόσο μπορεί η επιθυμία για ζωή να πυροδοτήσει την ανάγκη για αφήγηση, για αποκάλυψη, για φανέρωση κρυμμένων μυστικών και ανεκπλήρωτων πόθων;

Μια παράσταση που βασίζεται στον κειμενικό πυρήνα του τσεχωφικού έργου, αλλά ταυτόχρονα τον αναιρεί μέσω μιας μη γραμμικής εκτύλιξης της αφηγηματικής ροής των γεγονότων, υπό την οπτική της εσωτερικής φωνής κάθε ηρωίδας.

Μια παράσταση που εκκινεί από το πρόταγμα Πρέπει να ζήσουμε

Τρεις Αδερφές

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία / Διασκευή: Σύκα Γεωργία
Σκηνογραφία / Ενδυματολογία: Δέρβου Κάτια
Δραματολογία / Μετάφραση: Σουλτάνης Κωνσταντίνος
Ηθοποιοί: Αμπουράντυ Γεωργία, Γκούντρα Άννα, Ευαγγέλου Άννυ
φιλική συμμετοχή: Γεωργόπουλος Στέφανος
Μουσικοί: Ευαγγέλου Άννυ (πιάνο) | Κώττης Ευάγγελος (τρομπέτα)
Βίντεο / τρέιλερ παράστασης: Μπερερής Γιάννης
Φωτογραφίες: Γρηγοριάδης Ιωάννης
Σχεδιασμός φωτισμών /κονσόλα: Τσιάτσης Θανάσης
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Λιούτσια Ιωάννα 

ΧΩΡΟΣ

Βρυσάκι | Βρυσακίου 17 | Πλάκα

ΧΡΟΝΟΣ

Παρασκευή 12 Aπριλίου 2019 – 21:00

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 – 21:00

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ

Η παράσταση πραγματοποιείται σε διάφορους χώρους του νεοκλασικού κτιρίου Βρυσάκι. Οι θεατές θα χρειαστεί να μετακινηθούν στο χώρο και να ακολουθήσουν τη ροή της δράσης σε αυτόν. Παρακαλούνται όσες/ες θεατές έχουν δυσκολία στην κίνηση να το γνωστοποιήσουν έγκαιρα πριν από την έναρξη της παράστασης.

Περιορισμένος αριθμός θεατών ανά παράσταση

Διάρκεια παράστασης: 70-80 λεπτά

Ενιαίο εισιτήριο: 10 ευρώ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Τηλεφωνικά: 210 3210179

(καθημερινές 12:00-19:00)

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook