Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:30, παρουσιάζεται στη Λάρισα το νέο μυθιστόρημα του Αχιλλέα Ε. Αρχοντή “Idiosyncrasy”. Το βιβλίο είναι των Εκδόσεων Anima (Κύπρου 1, Ν. Ιωνία). Η παρουσίασή του, με την επιμέλεια του βιβλιοπωλείου “Άρτιον” (Λαρίσης 7, Αγιά) θα γίνει στο “Μπαράκι του Μύλου” (Γεωργιάδη 53, πίσω από τα ΚΤΕΛ).

Για τον συγγραφέα θα μιλήσει η εκπαιδευτικός Αγλαΐα Σκανδάλου και για το βιβλίο η φιλόλογος Έφη Κουφού. Αποσπάσματα θα διαβαστούν από την συγγραφέα Ελπίδα Κορώνα και το μέλος της Θ.Ο. Αγιάς Μαρία Γκλέτου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο Χάρι Γκρέιβς τον τελευταίο καιρό ζει δύσκολες μέρες. Το Λονδίνο μοιάζει ιδιαίτερα θλιβερό, όταν είσαι άνεργος για μήνες και η κοπέλα σου σε έχει εγκαταλείψει.

Η τύχη όμως αλλάζει για τον Χάρι, ο οποίος μέσα σε μια μέρα βρίσκει νέα δουλειά αλλά και τη χαμένη αγάπη στο πρόσωπο μιας μυστηριώδους και σαγηνευτικής υπάρξεως. Προσλαμβάνεται από τον εκκεντρικό Μόρτιμερ Άρνωχ, να αναλάβει, μαζί με την ανιψιά του Βίκυ Άρνωχ , τη διαχείριση του μπαρ “Idiosyncrasy”.

Μετά από μια σειρά ευτράπελων γεγονότων και παράξενων συναντήσεων, η Κοινή Λογική που χαρακτηρίζει τον Χάρι Γκρέιβς, δοκιμάζεται. Πού είναι άραγε τα όρια της λογικής και πού αρχίζει τo παράλογο;

Μέσα  στην καθημερινότητα, κατακτήσεις της ανθρωπότητας όπως η Πολιτική, η Ιστορία, η Θρησκεία, η Λογοτεχνία, η Οικονομία και η Φιλοσοφία δοκιμάζονται στον χρόνο. Τελικός νικητής, όμως, θα αποδειχθεί ο Έρωτας.

Ο Συγγραφέας Αχιλλέας Ε. Αρχοντής γεννήθηκε το 1964 στην Αγιά Λάρισας, όπου ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, έχει γράψει νουβέλες, διηγήματα και θεατρικά έργα. Έργα του που έχουν εκδοθεί:

«Σκόνη στον καθρέφτη» (Διηγήματα)
«Οι Ήρωες του Τίποτα στη Γη του Πουθενά» (Θέατρο)
«Η Ζωή είναι ωραία» (Θέατρο)
«Κλειστές πόρτες» (Θέατρο)
«Marty Hoaxie, Είναι Γεγονός!» (Νουβέλα)

(Όλα ηλεκτρονικές εκδόσεις από τη www.schooltime.gr) και η έντυπη έκδοση

«Film Noir» (Εκδόσεις ΈΝΤΥΠΟΙΣ)

Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.

Διαβάστε ακόμα:

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Αχιλλέα Ε. Αρχοντή με τίτλο «Idiosyncrasy»

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Αχιλλέα Ε. Αρχοντή με τίτλο «Idiosyncrasy»

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook