Η Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου υποδέχεται το Μάρτιο με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων. Παραστατικές αφηγήσεις παραμυθιών, ταινίες, ενημερωτικές διαλέξεις, θεατρικά αναλόγια, καλλιτεχνικά δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με αξιόλογους φορείς της πόλης, λέσχες ανάγνωσης, και πολλά ακόμη…

Σας καλεί  να γίνετε μέλη της βιβλιοθήκης και να στηρίξετε με τη συμμετοχή σας τις δραστηριότητές της.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

  • Παρασκευή 8 Μαρτίου, 18:00-19:00

«…και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»

Η Χρυσάνθη Βουδούρη και άλλα μέλη της ομάδας του Εργαστηρίου Αφήγησης της Action Art www.action-art.gr  θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα «…και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα», με λαϊκά παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο. Στόχος του προγράμματος η αλληλεπίδραση και επικοινωνία, την ώρα της αφήγησης, την ώρα που το παραμύθι ζωντανεύει στο χώρο της φαντασίας, του συναισθήματος, της τρυφερότητας, εκεί όπου κτίζεται η συντροφικότητα και πλάθονται σχέσεις δημιουργικές

Για παιδιά από 5 χρονών και άνω.

 

  • Πέμπτη 14 Μαρτίου, 18:30-20:00

Βραχιολάκια του Μάρτη

Υποδεχόμαστε τον πρώτο μήνα της άνοιξης και φτιάχνουμε βραχιολάκια του Μάρτη.

Καλλιτεχνικό εργαστήρι με τους καλλιτέχνες και παιδαγωγούς της Action Αrt  www.action-art.gr

Άσπρες, κόκκινες κλωστές, θα πλεχτούν για να γίνουνε βραχιόλια για να μη μας «πιάσει» ο ήλιος και στο τέλος του μήνα θα τα αφήσουμε στις τριανταφυλλιές, για να τα βρουν τα χελιδόνια  και να κτίσουν τη φωλιά τους. Έτσι λέει η παράδοση!

Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: κόκκινες άσπρες κλωστές πλεξίματος, χάντρες, κουμπιά και ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας σας για να τα διακοσμήσετε.

Για παιδιά 5- 9 ετών, με προεγγραφή

 

  • Παρασκευή 15 Μαρτίου, 18:30-20:00

Ξεφυλλίζουμε σελίδες και διαβάζουμε βιβλία

Η Λέσχη ανάγνωσης απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 – 10 ετών. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μία Παρασκευή του μήνα, στις 6:30 το απόγευμα.

Στόχος της Λέσχης είναι η προώθηση της φιλαναγνωσίας. Τα παιδιά  ξεκινούν και τελειώνουν ένα μαγικό ταξίδι… γνωρίζουν τα λογοτεχνικά βιβλία μέσα από ένα νέο πρίσμα διασκεδαστικό και δημιουργικό, ταυτίζονται με τους ήρωες παίζοντας ομαδικά παιχνίδια, σταυρόλεξα και ακροστιχίδες.

Συντονίζει η Αγγελική Φατίση.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, στις 6:30 το απόγευμα θα διαβάσουμε το βιβλίο «Μαραλά η μάνα των παραμυθιών» της Χριστίνας Φραγκεσκάκη από τις εκδόσεις Πατάκη

Με προεγγραφή

 

  • Τρίτη 19 Μαρτίου, 18:30-19:30

Με το μωρό μου στη «μωρολέσχη» της Βιβλιοθήκης Χαριλάου!

Στη μωρολέσχη μας θα διαβάσουμε το βιβλίο «Ένα σπίτι για όλους» του Christopher Corr σε απόδοση Αντώνη Παπαθεοδούλου  από  τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και θα φτιάξουμε κολάζ με τα ζώα του δάσους!

Ένας ποντικός αποφάσισε πως είναι το τέλειο σπίτι για να μείνει. Το ίδιο κι άλλα ζώα του δάσους. Το ίδιο και ένας μεγάλος αρκούδος. Όμως χωράνε στ’ αλήθεια όλοι στο ξύλινο σπίτι;

Το πρόγραμμα επιμελείται η Χριστίνα Τράπτσιου

Η «μωρολέσχη» είναι ένας κύκλος δραστηριοτήτων που συνεχίζεται για 6η χρονιά και απευθύνεται σε νήπια 2 – 4 ετών και τους γονείς τους.

Στόχο έχει να μάθουμε στα παιδιά μας, από την τρυφερή ηλικία να αγαπούν το βιβλίο και το διάβασμα και να χρησιμοποιούν το χώρο της βιβλιοθήκης. Η δράση περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού και μία μικρή κατασκευή όπου οι γονείς συμμετέχουν ενεργά.

Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: 1 μεγάλο χαρτόνι κανσόν κατά προτίμηση μαύρο, χαρτόνια κανσόν Α4 σε διάφορα χρώματα, ματάκια, φτερά και κόλλα στικ.

Mε προεγγραφή

 

  • Πέμπτη 21 Μαρτίου, 18:30-19:30

Η Ζουζού και οι εκπλήξεις του χειμώνα. Ένας αποχαιρετισμός

Αποχαιρετούμε τον χειμώνα με την Ζουζού η οποία βοηθάει με τις ιστορίες της τα παιδιά να αγαπήσουν τις εποχές του χρόνου, βρίσκοντας κάθε φορά και μια ξεχωριστή ομορφιά να αναδείξει. Παιχνίδια, εκπλήξεις, γέλιο και χαρά, διώχνουν τον χειμώνα μακριά!

Με την Ελένη Κοϊδάκη και την Αγγελική Φατίση

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή δεμένη

Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: κορδέλα 4 μέτρων σε ότι χρώμα θέλει ο καθένας

Για παιδιά 4-7 ετών, με προεγγραφή

 

  • Παρασκευή 22 Μαρτίου, 18:30-20:00

Σινεμά στη Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Στη ζεστή παιδική γωνιά της βιβλιοθήκης παρακολουθούμε

την αγαπημένη μας ταινία κινουμένων σχεδίων, παρέα με τους φίλους μας.

Για παιδιά από 5 ετών, με προεγγραφή

                                                        

  • Τρίτη 26 Μαρτίου, 18:30-19:30

Με το μωρό μου στη «μωρολέσχη» της Βιβλιοθήκης Χαριλάου!

Στη μωρολέσχη μας θα διαβάσουμε το βιβλίο «Το ψαράκι που φορούσε γυαλιά» της Ρένας Ρώση Ζαΐρη από  τις Εκδόσεις Ψυχογιός και θα φτιάξουμε έναν καρχαρία!

Ο Κόλι ήταν το πιο ευτυχισμένο και το πιο χαρούμενο ψαράκι του βυθού, μέχρι που ο ψαροφθαλμίατρος του είπε πως έχει ψαρομυωπία και πρέπει να φορέσει γυαλιά. Τότε όλοι άρχισαν να τον κοροϊδεύουν μέχρι που σε μια εκδρομή ήταν ο μόνος που είδε ένα κοπάδι από καρχαρίες και… έγινε ήρωας!

Το πρόγραμμα επιμελείται η Άννα Καλαϊτζίδου

Η «μωρολέσχη» είναι ένας κύκλος δραστηριοτήτων που συνεχίζεται για 6η χρονιά και απευθύνεται σε νήπια 2- 4 ετών και τους γονείς τους.

Στόχο έχει να μάθουμε στα παιδιά μας, από την τρυφερή ηλικία να αγαπούν το βιβλίο και το διάβασμα και να χρησιμοποιούν το χώρο της βιβλιοθήκης. Η δράση περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού και μία μικρή κατασκευή όπου οι γονείς συμμετέχουν ενεργά.

Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: Χαρτόνια κανσόν Α4 σε μπλε, γκρι, λευκό και κόκκινο χρώμα, 2 ματάκια μεγάλα και κόλλα στικ.

Mε προεγγραφή

 

  • Πέμπτη 28 Μαρτίου, 18:00-19:00

«…και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»

Η Χρυσάνθη Βουδούρη και άλλα μέλη της ομάδας του Εργαστηρίου Αφήγησης της Action Art www.action-art.gr  θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα «…και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα», με λαϊκά παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο. Στόχος του προγράμματος η αλληλεπίδραση και επικοινωνία, την ώρα της αφήγησης, την ώρα που το παραμύθι ζωντανεύει στο χώρο της φαντασίας, του συναισθήματος, της τρυφερότητας, εκεί όπου κτίζεται η συντροφικότητα και πλάθονται σχέσεις δημιουργικές

Για παιδιά από 5 χρονών και άνω.                                                                                                                                                                                                                                           

  • Επιτραπέζια παιχνίδια

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 3.00 – 5.00

παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια με τους γονείς μας

ή με τους φίλους μας

 

  • Εκπαιδευτικά Προγράμματα για μαθητές σχολείων 
  • Τετάρτη 6 Μαρτίου, 10:00 – 12:00
  • Τετάρτη 13 Μαρτίου, 10:00 – 12:00

Κυκλοφορώ με ασφάλεια στην πόλη μου

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιχειρησιακού σχεδιασμού της Δημοτικής Αστυνομίας.

Στόχος του προγράμματος είναι  η  ολοκληρωμένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα οδικής παιδείας και η διαμόρφωση της κυκλοφοριακής τους νοοτροπίας

Το πρόγραμμα επιμελούνται & παρουσιάζουν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί Γκουτίδου Κωνσταντίνα & Ταχτεβρενίδου Σωτηρία.

Σε συνεργασία με σχολεία της περιοχής

 

  • Δευτέρα 18 Μαρτίου, 9:00 – 11:00

ΣΕΙΣΜΟΣ, βασική γνώση και μέτρα προστασίας

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Σεισμολογικό Σταθμό του Α.Π.Θ.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού (8-12) ετών και περιλαμβάνει

σε γενικές γραμμές 3 ενότητες:

  • Τι είναι ο σεισμός
  • Μέτρα Προστασίας
  • Επιπτώσεις του σεισμού

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο Δομίνικος Βαμβακάρης, Γεωλόγος – Σεισμολόγος, MSc, PhD.

Σε συνεργασία με σχολεία της περιοχής

 

  • Τετάρτη 20 Μαρτίου, 10:00 – 12:00

ΔΑΣΟΣ, πηγή Νερού και Ζωής. Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές Γ’ και Δ’ Δημοτικού – εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας – ξεκινάει στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος»

  • Μέχρι πόσο ψηλά φτάνει το δάσος και πόσους ορόφους έχει;
  • Ποια ζώα είναι οι πυροσβεστήρες του δάσους;
  • Πώς τα δέντρα των δασών φέρνουν βροχές;
  • Τι σχέση έχει η ζωή στο δάσος με τη ζωή στην πόλη;
  • Γιατί δεν πλημμυρίζει το δάσος ενώ πλημμυρίζουν οι πόλεις;
  • Πώς το δάσος λειτουργεί ως ομπρέλα;

Σκοπός του προγράμματος είναι να συνειδητοποιήσουν τα παιδιά την άμεση σχέση τους με τα δάση και το νερό παρά το γεγονός ότι δεν ζουν κοντά σε αυτά, με εξαίρεση βέβαια τα περιαστικά δάση.

Πρόκειται για μια διαδραστική παρουσίαση με οπτικοακουστικό τρόπο και με επιμέρους θεματικές ενότητες την αναδάσωση, το δάσος και τη βλάστηση, το δάσος και τους κάτοικούς του (πανίδα), το δάσος και το νερό και τα περιαστικά δάση.

Η παρουσίαση περιλαμβάνει διασκεδαστικά παιχνίδια, θεματικές animation, περιβαλλοντικά μηνύματα, φωτογραφίες από το δάσος αλλά και την πόλη. Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά σε όλη την παρουσίαση.

Σε συνεργασία με σχολεία της περιοχής

 

  • Τετάρτη 27 Μαρτίου, 10:00 – 12:00

Συντροφιά με τη συγγραφέα Βασιλική Νευροκοπλή

Στο πλαίσιο των δράσεων με τίτλο «Γνωριμία με συγγραφείς της πόλης» η συγγραφέας Βασιλική Νευροκοπλή θα παρουσιάσει σε μαθητές πρώτης και δευτέρας τάξης Δημοτικού το βιβλίο της «Ο λαμπερός πολεμιστής» από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Η παρουσίαση ενός βιβλίου από τον ίδιο τον συγγραφέα που το εμπνεύστηκε και το έγραψε έχει ως στόχο την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και την προώθηση της ανάγνωσης. Δίνεται η δυνατότητα με τον τρόπο αυτό στα παιδιά, να γνωρίσουν τους δημιουργούς των βιβλίων, να συζητήσουν μαζί τους και να λύσουν απορίες και γιατί όχι, ακόμη και να εμπνευστούν.

Λίγα λόγια για το βιβλίο : Μέσα στα αναρίθμητα αστέρια υπάρχουν και κάποια δίδυμα… Όταν ένα απ’ αυτά πέσει στη γη, ούτε σβήνει ούτε χάνεται, όπως νομίζουν πολλοί. Μόνο γεννιέται σαν ένα πλάσμα που δε μοιάζει πολύ με τα άλλα και γι’ αυτό δεν το αναγνωρίζει κανείς. Τα πλάσματα αυτά κάνουν τα μεγαλύτερα ταξίδια αντιμετωπίζοντας πολλούς εχθρούς και κινδύνους. Αλλά ο ουρανός τους χαρίζει τα όπλα του και μ’ αυτά γίνονται οι λαμπεροί πολεμιστές της ζωής.

Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Λιβάνη και σχολεία της περιοχής

               

  • Ξεναγήσεις σε μαθητές σχολείων

Πραγματοποιούνται προγραμματισμένες καθημερινές ξεναγήσεις σε μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων που στόχο έχουν την προώθηση της φιλαναγνωσίας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το βιβλίο, τη βιβλιοθήκη, να γίνουν αναγνώστες, να μάθουν τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις τους.

Οι ξεναγήσεις συνοδεύονται με αφηγήσεις παραμυθιών και δραστηριότητες σχετικές με το βιβλίο και τη βιβλιοθήκη.

                      

  ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ 

  • Τρίτη  12, 19, 26 Μαρτίου, 10:30-12:30

Μοιράζομαι το χόμπι μου και ότι αγαπώ… Πλέκουμε με βελόνες

Εργαστήριο πλεξίματος με βελόνες πραγματοποιείται στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου με την εθελόντρια Χρύσα Παναρέτου.

Το εργαστήριο είναι δίωρο και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο

Πρόγραμμα εργασιών:

  • 05/03/2019 Επανάληψη βασικών τεχνικών Α΄& Β΄ Μέρος (Ρίξιμο πόντων, καλή ανάποδη, μους, ζέρσεϊ, λάστιχο, πουαντερί, κλείσιμο πόντων, αυξήσεις μειώσεις, άπλεκτοι πόντοι).

Εργασία: κάλτσες, σοσόνια, σκούφος

  • 12/03/2019 Βασικές τεχνικές Γ΄ Μέρος (κοτσίδες, ζετέ αζούρ, προσθήκη νήματος ούγιες, κουμπότρυπες. Εργασία: τελείωμα προηγούμενων εργασιών, απορίες
  • 19/03/2019 Μπολερό
  • 26/03/2019 Κυκλικές βελόνες

Για όσες κυρίες συμμετέχουν. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις

 

  • Τετάρτη 6, 13, 20, 27 Μαρτίου, 18:30-20:30

Ομάδα συμβουλευτικής γονέων: η σεξουαλική αγωγή των παιδιών από τη νηπιακή ως την εφηβική ηλικία

Η σεξουαλική ανάπτυξη ενός ανθρώπου ξεκινάει νωρίς, πολύ νωρίτερα από ό,τι ίσως πιστεύει πολύς κόσμος. Στη διαδικασία αυτή, είτε το θέλουν είτε όχι, είτε με συνειδητό είτε με ασυνείδητο τρόπο, καθοριστικός είναι ο ρόλος των γονιών: της μητέρας, του πατέρα και της μεταξύ τους σχέσης. Το ερώτημα, επομένως, δεν είναι αν, αλλά με ποιον τρόπο συμβάλλουν οι γονείς στη σεξουαλική ανάπτυξη των παιδιών τους. Την ίδια στιγμή, η σεξουαλικότητα συνεχίζει να αποτελεί ένα θέμα ταμπού, που προκαλεί συνήθως ντροπή και αμηχανία. Στόχος του εργαστηρίου αυτού είναι η απενοχοποίηση της σεξουαλικότητας και η ενδυνάμωση των γονέων, ώστε να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις απορίες των παιδιών γύρω από διάφορες πλευρές της σεξουαλικότητας, από τη βρεφική ως και την εφηβική ηλικία.

Εισήγηση και συντονισμός εργαστηρίου:  Απόστολος Πελτέκης, Κλινικός Ψυχολόγος MSc, Κέντρο Ζωής Θεσσαλονίκης

Περιεχόμενο συναντήσεων:

  • 1η συνάντηση 6/3/2019: Γνωριμία. Συγκέντρωση αιτημάτων γονέων. Συζήτηση της έννοιας της σεξουαλικότητας.
  • 2η συνάντηση 13/3/2019: Η σεξουαλική ανάπτυξη κατά τη βρεφική, νηπιακή, παιδική και εφηβική ηλικία. Τι να αναμένουν οι γονείς σε κάθε αναπτυξιακή περίοδο και ποιοι είναι οι κατάλληλοι τρόποι επικοινωνίας.
  • 3η συνάντηση 20/3/2019: Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των ίδιων των γονέων ως παιδιά. Δυσκολίες και ανασταλτικοί παράγοντες κατά την επικοινωνία με τα παιδιά σε σχέση με ζητήματα σεξουαλικότητας.
  • 4η συνάντηση 27/3/2019: Κίνδυνοι σχετιζόμενοι με τη σεξουαλική συμπεριφορά. Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, μη επιθυμητή εγκυμοσύνη, σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση. Πρόληψη και η στάση των γονέων. Κλείσιμο και αξιολόγηση εργαστηρίου.

Με προεγγραφή

 

  • Τετάρτη 20 Μαρτίου, 20:30-22:00 

Η “Νεφελοκοκκυγία” στα πελάγη, στους ωκεανούς με τιμονιέρη τον αρμενιστή ποιητή!

Ποιητική βραδιά-αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία.

Ποιήματα ερμηνεύουν οι Βάνα Παπανάρετου, Γωγώ Ψώνη, Μαρία Καλογλίδου,

Σόνια Χατζηχαριστού, Χριστίνα Χαρατσίδου, Αλέκος Στεφανάτος,

Λάμπρος Αποστόλου, Τάσος Παπαναστασίου.

Τραγουδά η Γωγώ Ψώνη.

Διδασκαλία Τάσος Παπαναστασίου.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

 

  • Λέσχες Ανάγνωσης
  • Δευτέρα 4 Μαρτίου, 20:30-22:30

Λέσχη Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας

Τα μέλη της Λέσχης θα συναντηθούν την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 και ώρα 20:30 για να συζητήσουν και να αναλύσουν το βιβλίο «Ο λιμός» του Παναγιώτη Αμυρά από τις Εκδόσεις  Διόπτρα, που επέλεξαν να διαβάσουν από κοινού.

Η Λέσχη δραστηριοποιείται εδώ και 5 χρόνια και στόχο έχει την ουσιαστική γνωριμία με το συγκεκριμένο λογοτεχνικό είδος και τους συγγραφείς που ασχολούνται με αυτό.

Οι συναντήσεις των μελών πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Δευτέρα του μήνα

Τη Λέσχη συντονίζουν οι : Αγγελική Φατίση και Τόλης Νικηφόρου

Για τα μέλη της Λέσχης

 

  • Δευτέρα 18 Μαρτίου, 20:30-22:30

Λέσχη Ανάγνωσης Ελληνικής και Ξένης Πεζογραφίας

Τα μέλη της Λέσχης θα συναντηθούν την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 20:30 για να συζητήσουν και να αναλύσουν το βιβλίο «Ελένη ή ο κανένας» της  Ρέας Γαλανάκη από τις Εκδόσεις  Καστανιώτη, που επέλεξαν να διαβάσουν από κοινού.

Η Λέσχη δραστηριοποιείται εδώ και 4 χρόνια και οι συναντήσεις των μελών πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη Δευτέρα του μήνα συζητώντας και αναλύοντας, στο στρογγυλό τραπέζι της βιβλιοθήκης επιλεγμένα βιβλία ελληνικής και ξένης πεζογραφίας.

Τη Λέσχη συντονίζει η Αγγελική Φατίση

Για τα μέλη της Λέσχης

 

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης.

Δηλώσεις συμμετοχής: Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3, τηλ. 2310324666).

Η Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου είναι μέλος του Δικτύου Βιβλιοθηκών του Δήμου Θεσσαλονίκης

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου  

Νικάνορος 3, Τηλ. 2310 324666
E mail: [email protected]
https://thessaloniki.gr/locations/βιβλιοθήκη-χαριλάου/
https://www.facebook.com/perifereiakivivliothikixarilaou/

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook