Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αιρετού στο ΚΥΣΠΕ Νίκου Φασφαλή, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Επιλογής με θέμα την εξέταση των ενστάσεων των υποψηφίων Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης επί των προσωρινών πινάκων. Αύριο, Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, θα κοινοποιηθούν από το Υπουργείο οι οριστικοί αξιολογικοί πίνακες και για τις 13 περιφέρειες της χώρας, καθώς και το πρόγραμμα των συνεντεύξεων των υποψηφίων!

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Νίκου Φασφαλή:

Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις τώρα ολοκληρώθηκε πολυήμερη συνεδρίαση του Συμβουλίου Επιλογής με θέμα την εξέταση των ενστάσεων των υποψηφίων Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης επί των προσωρινών πινάκων. 

Αύριο θα κοινοποιηθούν οι οριστικοί αξιολογικοί πίνακες από το Υπουργείο και για τις 13 περιφέρειες της χώρας. 

Αύριο επίσης θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των συνεντεύξεων των υποψηφίων!

Ως Αιρετός εκπρόσωπος σας στο Συμβούλιο θέλω να σας κάνω γνωστό ότι και από μεριάς μου καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια στο να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή και ότι θα συνεχίσω μέχρι την ολοκλήρωσή της τηρώντας ως κόρη οφθαλμού όπως πάντα τις αρχές της ισονομίας και της διαφάνειας!!!

Πάντα κοντά σας,

Φασφαλής Νίκος­­

ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΠΕ
Τηλ. 6975 30 31 05
e-mail: [email protected]

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook