Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων (ΠΕΦ), μετά από την επιτυχία που σημείωσαν οι επιμορφωτικές συναντήσεις του Σεπτεμβρίου 2017, του Φεβρουαρίου 2018 και του Οκτωβρίου 2018, οργανώνει 4ο κύκλο επιμορφωτικών συναντήσεων, με ανανεωμένο πρόγραμμα και με θέμα «Διδακτικές προσεγγίσεις των φιλολογικών μαθημάτων», στην Αίθουσα της Ιωαννείου Βιβλιοθήκης του Δήμου Αθηναίων (Πανόρμου 59) από την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 μέχρι και την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, ώρες 6.00 – 8.00 μ.μ., (εκτός αργιών και 13ης Μαρτίου 2019).

Συγκεκριμένα οι επιμορφωτικές συναντήσεις θα αφορούν τα εξής αντικείμενα:

 Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία (Πρωτότυπο) Γυμνασίου
 Αρχαία Ελληνική Γραμματεία (Μετάφραση) Γυμνασίου
 Κείμενα Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας Α, Β΄ και Γ΄ Λυκείου
 Γλώσσα Α΄, Β΄ και Γ ΄Γυμνασίου
 Έκφραση –Έκθεση Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου
 Κείμενα Νέας Ελληνικής Λογοτεχνίας Α΄, Β΄ και Γ ΄Γυμνασίου
 Κείμενα Νέας Ελληνικής Λογοτεχνίας Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου
 Ιστορία Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου
 Ιστορία Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου
 Λατινικά
 Φιλοσοφία

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις συναντήσεις αυτές να το δηλώσουν με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΕΦ ([email protected]) μέχρι και την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019, αναφέροντας το αντικείμενο ή τα αντικείμενα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τα στοιχεία τους. Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν και όσοι παρακολούθησαν τους προηγούμενους κύκλους. Μετά το πέρας του 4ου Κύκλου θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Με νέα ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα, τους εισηγητές και τα θέματα των εισηγήσεων.

Κατεβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ΠΕΦ εδώ

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook