Με εγκύκλιο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, ξεκινά η διαδικασία ίδρυσης νέων οργανικών θέσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.

Συγκεκριμένα τα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) καλούνται μέχρι την Τρίτη 19/02/2019 να εισηγηθούν τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) της περιοχής ευθύνης τους και στη συνέχεια οι εισηγήσεις των μέσω των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης να υποβληθούν στο Υπουργείο Παιδείας έως την Πέμπτη 21/02/2019.

Στο σχετικό έγγραφο του ΥΠΠΕΘ αναφέρονται τα εξής:

ΘΕΜΑ: Εισήγηση για τη σύσταση οργανικών θέσεων στις ΣΜΕΑΕ

Σας αποστέλλουμε πίνακα excel ανά Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης με τις προβλεπόμενες οργανικές θέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ ανά ΣΜΕΑΕ, σύμφωνα με στοιχεία των Υπηρεσιών μας και στοιχεία που αντλήθηκαν από το myschool στις 8/2. Παρακαλείσθε όπως τον διαβιβάσετε άμεσα στα ΚΕΣΥ της Περιφέρειάς σας προκειμένου για την εισήγησή τους, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 34 του Ν.3699/2008 (ΦΕΚ 199 Α΄), προκειμένου να ιδρυθούν νέες οργανικές θέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ στις ΣΜΕΑΕ.

Τα ΚΕΣΥ υποβάλλουν τον πίνακα με καταγεγραμμένες στις σχετικές στήλες τις εισηγήσεις τους για προσθήκη ή αφαίρεση οργανικών θέσεων με σχετικό διαβιβαστικό στις οικείες ΠΔΕ με τις εισηγήσεις τους για την ίδρυση νέων οργανικών θέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ στις ΣΜΕΑΕ αρμοδιότητάς τους, το αργότερο έως την Τρίτη 19/02/2019.

Οι ΠΔΕ υποβάλλουν μόνο ηλεκτρονικά τον πίνακα με σχετικό διαβιβαστικό, στο οποίο αναγράφονται τα διαβιβαστικά των ΚΕΣΥ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] έως και την Πέμπτη 21/02/2019.

Κατεβάστε το έγγραφο εδώ

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook